Алекс Сърчаджиева е неузнаваема (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тя ще изплаче болката си тази неделя в ефира на Нова тв

Актрисата Алекс Сърчаджиева изглежда неузнаваема. Преди броени часове се появи първата й снимка след погребението на любимия й Иван Ласкин, което бе в началото на януари.

Това, което направи впечатление на мнозина е, че Алекс Сърчаджиева наистина е много променена. Очевидно е успяла да се съвземе от голямата загуба, която направо я смаза не само физически, а и психически.

Алекс Сърчаджиева

Тя ще изплаче болката си тази неделя в ефира на Нова тв

На снимката Алекс Сърчаджиева е с колегата си от Нова тв – Мариян Станков – Мон Дьо. Алекс Сърчаджиева е сменила не само прическата, а и цвета на косата си. Тя все още носи черно в знак на траур. Причината за общия им фотос е предстоящото интервю, което Алекс ще даде за Мариян Станков.

Тази неделя тя ще говори за пръв път публично за огромната трагедия, която я съсипа. Това ще се случи в предаването „Събуди се“ по Нова тв.
Под снимката му с актрисата, Мон Дьо написа: Болка… и след болката… пак болка… И ступор… Александра 40 дни след смъртта на Иван…“.

Под снимката веднага заваляха коментари, които вдъхнаха подкрепа и кураж на Алекс Сърчаджиева.
Съпругата на футболиста Ивелин Попов-Попето написа под поста: „Ох, Мондиии…много искам да го гледам… но едва ли ще издържа… кураж, за това силно момиче“, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар