Невероятно, но факт! Вижте кой ще наследи милионите на Карл Лагерфелд

Гласувайте за статията

Домашният му любимец заработва милиони евро от реклами

Мнозина не могат да повярват кой е евентуалният наследник на богатството на Карл Лагерфелд.

Оказва се, че състоянието на модния дизайнер може да бъде наследено не от кой да е друг, а от домашния му любимец. Карл Лагерфелд многократно ес поменавал в интервюта, че е изключително привързан към бирманската котка, с която се е сдобил през 2011 г.

Карл Лагерфелд

Домашният му любимец заработва милиони евро от реклами

Карл Лагерфелд дори искаше пепелта му да бъде разпръсната заедно с тази на майка му и котката Шупет (Choupette), ако тя издъхне преди него.
Домашният любимец на модния дизайнер притежава собствена банкова сметка и е героиня на популярен Instagram профил с над 159 хиляди абонати, както и в Туитър, с над 50 хиляди абонати.

Френското издание на „Le Figaro“ отбелязва на страниците си, че котката заработва милиони евро от реклами. Карл Лагерфелд не се разделял с нея и за минута, дори публикувал книга, посветена на любимката му с четири лапи.

Във Франция животните не могат да наследяват, тъй като те не се водят нито физически, нито юридически лица. Това обаче е възможно да се случи в родината на Карл Лагерфелд – Германия. В този случай обаче е нужно да се вземат предвид законите на страната на пребиваване на дизайнера, т.е Франция.

Съществуват и някои алтернативи като например състоянието да се остави на асоциация или фонд, които да се грижат за котката или пък на доверен човек, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар