Годеницата на Наум Шопов става водеща (Вижте още)

Гласувайте за статията

Годеницата на Наум Шопов с рубрика при Гала

Годеницата на Наум Шопов става водеща. Теа Минкова вече ще бъде част екипа на „На кафе“. Годеницата на актьора ще има собствена рубрика при Гала, а мълвата, която се носи е, че заслуга за това има д-р Шопов.

Наум бил човекът с връзките и с радост помогнал на годеницата си да се качи на малкия екран, пише ХотАрена, позовавайки се на „Телеграф“. Преди нова година бъдещото семейство обяви, че заедно с Александра и Даниел Петканови правят фирма за реклама и развитие на профили в социалните мрежи. А сега Теа ще се изявява и като водеща.

Освен служебните си ангажименти, които никак не са малко, влюбената двойка подготвя и сватбата си, разкриват техни близки. Миналата година, през ноември, Наум поиска ръката на Теа.

В интервю годеницата на д-р Шопов разкри, че не иска голяма сватба. Младото семейство ще сключи брак през лятото. „То ще бъде съвсем неангажиращо“, сподели Теа в края на миналата година. „Даже малко започнаха да ни потискат с въпроси: „Кога? Къде? Колко човека?“. Ще е нещо лежерно, в тесен кръг, без много помпозност и без медии“, разкри още бъдещата булка. След десет години Теа се вижда като майка, успешна в работата си и до Наум.

Тя сподели също, че няма нищо против да е известна с това, че е „годеницата на Наум Шопов“ и дори предпочита да е „на заден план“. Теа се гордее с мъжа до себе си. „Гордея се с него и с всичко, което прави. Той ме мотивира ежедневно и без него нямаше да правя нещата, които правя – уча две магистратури и се занимавам с фирмата, която направихме с Наум, Даниел Петканов и съпругата му Александра“, споделя годеницата на актьора.

Годеницата на Наум Шопов с рубрика при Гала сн. Инстаграм

Годеницата на Наум Шопов с рубрика при Гала сн. Инстаграм

А сега тя вече ще е част и от екипа на „На кафе“. Там Теа ще води собствена рубрика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар