Шофьорът блъснал Шабан Шаулич остава в ареста (+ Още разкрития около инцидента)

Гласувайте за статията

Шофьорът, който уби Шабан Шаулич остава в ареста, разследват на кого е и колата му

Шофьорът, който уби Шабан Шаулич остава в ареста. Полицията разследва виновника за катастрофата, като проверяват и как се е стигнало до инцидента. Установено е, че Шаулич бе блъснат силно отзад, като е пострадал тежко по време на инцидента. Със съжаление медиците от Дюселдорф съобщиха, че Мирсад Керич, който също пострада при инцидента не се е възстановил, а е починал от усложнения в болницата по-късно.

Полицията обяви, че е задържала 34-годишния немец. Мъжът твърди, че колата пред него е карала с твърде висока скорост и шофьорът на Шаулич е причинил трагедията. В действителност обаче се оказва, че задържаният е отговорен за катастрофата, но тепърва ще се изяснява защо е нарушил ограниченията на скоростта.

Също така бе установено, че мъжът не притежава шофьорска книжка, нито пък колата, която е карал е била негова. Автомобилът не е и с немска регистрация, нито е регистриран на територията на страната, което също поставя доста въпроси. Самоличността на обвиняемия остава неизвестна поне засега. Смята се, че е бил в нетрезво състояние зад волана, но подробностите се пазят в тайна.

Междувременно семейството на Шаулич публикува пост и негова снимка. Под нея те изразиха скръбта си и написаха, че тъгуват завинаги за него.

Шаулич сякаш е усещал, че нещо предстои, тъй като и мениджърът му свидетелства, че е бил много нервен преди пътуването. Освен това настоял да си направи завещание, в което уточнил всички детайли за разпределяне на 2,4 милиона евро, на колкото възлиза състоянието му.

Продължават разследването на Шабан Шаулич сн. Фейсбук

Продължават разследването на Шабан Шаулич сн. Фейсбук

Шабан Шаулич е една от най-големите звезди на Сърбия. Музикантът е известен многобройните си хитове и дългогодишната си кариера на балканската сцена. С него се простиха Лепа Брена, Весна Змиянац, Йелена Карлеуса, Цеца Величкович, Неда Украден и много, много други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар