Карл Лагерфелд безкомпромисен към звездите: Адел е дебела, Пипа не трябва да си показва лицето

Гласувайте за статията

Карл Лагерфелд съсипва знаменитостите с критиките си

Карл Лагерфелд е истинска модна гилотина. Легендарният дизайнер, който почина на 85 години от рак на панкреаса, често съсипвал известните с коментарите си. Мнението му било доста крайно, а критиките в повечето случаи водели до грандиозни скандали.

Изключително гениалният дизайнер често прави забележки, които са доста далеч от духовитостта. Сред най-скандалните от тях са коментарите му за ниските хора.

„Животът не е конкурс за красота, а някои „грозни“ хора са страхотни. Но това, което мразя са гадните грозни хора, а най-лошо е да видиш грозни, ниски мъже. Жените могат да бъдат ниски, но не и мъжете. Това е нещо, което е непростимо за тях“, унищожи ги дизайнерът.

Той попилява още и Хайди Клум. Не е ясно с какво манекенката го засяга, но тя никога не дефилира за „Шанел“. „Не познавам Хайди Клум. Никога не е била известна във Франция. Клаудия Шифър също не знае коя е тя“, добавя още той. И с тези думи сразява немската красавица.

Кралица Елизабет е друга негова мишена. „Тя изглежда малко като баба си, но е по-усмихната. А що се отнася до това, което носи, тя винаги има нещо, което е в повече, независимо от това, какво е избрала да облече“, казва той.

Пипа Мидълтън обаче понася най-тежкия удар. „Кейт Мидълтън има хубав силует, но сестра й. По-добре да не показва лицето си, а да се появява само в гръб“, заявява дизайнерът. Едва ли е изненадващо, че Кейт така и не приема да носи дрехи на „Шанел“ солидарна със сестра си. И до днес не слага тоалет на модната марка, само с едно изключение — визитата във Франция през 2017.

Карл Лагерфелд съсипва с критики звездите сн. Уикимедия

Карл Лагерфелд съсипва с критики звездите сн. Уикимедия

Адел също не е пощадена от критиките на Лагерфелд — „Тя е прекалено дебела. Но има божествен гласи красиво лице“, допълва той. Лана дел Рей също отнася своя дял упреци. „Дали е станала киборг с всички тези импланти?“, пише още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар