Шарлийз Терон разкри цялата истина за връзката си с Брад Пит

Гласувайте за статията

Шарлийз Терон проговори за връзка с Брад Пит

Заедно ли са Брад Пит и Шарлийз Терон? Актрисата най-после наруши мълчанието си и проговори за отношенията между двамата. В интервю за Елън Дедженерис, звездата от „Снежанка и ловецът“ разкри има ли връзка с бившия съпруг на Анджелина Джоли или не.

По думите на актрисата, тя все още няма сериозен приятел.

Носителката на „Оскар“ не коментира директно слуховете от последните два месеца, но даде да се разбере, че с Брад не я свързва нищо друго, освен професионални отношения. Двамата бяха заедно по време на снимките на реклама на известна марка часовници, а след това били забелязвани заедно няколко пъти по различни поводи. Фактът, че си говореха доста задушевно само двамата, даде повод да се заговори, че връзка между тях има.

Терон обаче се постара да тушира тези слухове, като заяви, че двамата са просто колеги и добри познати. Тя го направи в коментар за шоуто на Елън. Пред водещата Шарлийз се пошегува с един участник на 26 години, който досега не си е позволявал никакви интимни отношения.

„Не разбирам това. Аз се учех да се целувам с огледалото още на 7 години. След това и с кукли… Може би затова и нямам гадже“, смее се актрисата.

Звездата така тушира слуховете, че с Брад са гаджета, а освен това даде да се разбере, че отношенията й с другия пол в момента са несериозни. По-рано тя имаше връзка с актьора Шон Пен. Но щом той започна да й намеква за семейство и брак, тя му показа вратата.

Шарлийз Терон сн. Уикипедия

Шарлийз Терон сн. Уикипедия

Що се отнася до Брад Пит, той и Анджелина все още са в развод. Според последните слухове бракът на двойката може да се закрепи, тъй като съдията е блокирал делото за развода. Съпрузите също така спорят и за попечителството над децата си, така че едва ли им остава много време за връзки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар