Шабан Шаулич бил много нервен преди катастрофата (Нови разкрития за смъртта му)

Гласувайте за статията

Шабан Шаулич почина при катастрофа, бързал след концерт

Нелепа катастрофа отне живота на една от най-големите звезди на Сърбия — Шабан Шаулич. Свидетели разказват, че автомобилът, в който пътувал певецът е блъснат от пиян шофьор без книжка, който се опитал да се измъкне от полицията, твърдейки, че водачът пред него карал твърде бързо.

По всяка вероятност това е и причината за инцидента, както и лошата пътна обстановка. Спътникът му Слободан Стоядинович, който също пътувал с автомобила си спомня, че певецът бил крайно неспокоен часове преди катастрофата.

„До 4 сутринта имаше участие. След това отидохме в хотел да почине за час поне, защото полетът беше рано сутринта. Пристигнахме в хотела, подремнахме за около час и станахме. Шабан вече беше готов и дори дойде да ме събуди. Беше страшно нервен. Попитах го закъде бърза, а той ми каза „Да вървим по-скоро, защото закъсняваме. Бързаме“.

Беше малко странно, че бързаше да ме събуди, защото никога по-рано не го е правил. Дори след като тръгнахме беше невероятно нервен и през три минути преглеждаше часовника си“, спомня си още той.

„През цялото време си гледаше часовника. Беше невероятно притеснен. Дори след като потеглихме, сякаш нямаше достатъчно време за него. Поне пет пъти си провери часовника. Сякаш дяволът го дърпаше на някъде. Фаровете бяха лоши и Шабан направи забележка на шофьора. Мирсад заяви, че ще кара на дълги светлини.

Не си бяхме казали и пет думи, когато се наложи да намалим, тъй като имаше хора на пътя. В следващия миг с огромна скорост ни блъсна друг автомобил. Седях зад Шабан, а зад Мирсад беше синтезаторът му, който го удари силно по главата и той загуби съзнание“, спомня си мениджърът на певеца.

Шабан Шаулич бил нервен преди катастрофата сн. Интернет

Шабан Шаулич бил нервен преди катастрофата сн. Интернет

Той разкрива още, че Шаулич на няколко пъти идвал в съзнание по време на катастрофата и видял как властите разрязват колата и вадят Мирсад. След това загубил съзнание. „Съпругата на Шабан му позвъни поне 50 пъти, а след това се обади и на мен. Той вече не беше край мен и тогава настъпи хаос“… спомня си Слободан за трагедията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар