Хороскоп за 18 февруари, понеделник

Хороскоп за 18 февруари, понеделник
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
Ако съществуват и най-незначителни професионални недоразумения, направете необходимите крачки за тяхното изясняване. Пътувайте или приемете предложение за командировка. Този път трудностите на работното ви място са породени от ваши грешки, които се налага да отстраните.

Телец
Бъдете оптимисти за крайния изход на финансова операция. Приемете трудностите като част от предстоящите промени, свързани с новите ви професионални цели. Не сте ги споделили с никого, затова колегите ви може да вземат решения във ваша вреда. Начинанията днес са нежелателни.

Близнаци
Ако развивате собствен бизнес, денят ви ще започне с активна работа по отстраняването на грешки, които вредят на всички. Избегнете конфликтите с колегите си. Днес напрежението може да провали деня ви. Подгответе за подпис финансовите документи. Не пропускайте да подготвите и договорите за назначаване на нови служители.

Рак
Вместо да си печелите врагове, проявете такт и не допускайте разправии заради ината си и желанието да отправяте хапливи забележки. Работете върху финансовата си стабилизация. Не се задълбочавайте без причина в ежедневните професионални проблеми. Не търсете несъществуващи грешки в работата на колегите си.

Лъв
Вашите колеги ще ви дарят подкрепата си с удоволствие, ако им разкажете за новите си идеи. Те са не само интересни, но и увеличават възможностите за материални успехи. Не отказвайте допълнителна работа. Подгответе договорите, свързани с очаквани финансови инвестиции. Работете упорито и отхвърлете служебните си задачи.

Дева
Проведете разговори, свързани с бъдещи финансови инвестиции. Склонни сте да блестите с идеи, но не разчитайте, че ще ги възприемат лесно. Не пропускайте да докажете на колегите си, че цените тяхната помощ и професионалните им качества. Ще проявят разбиране към вашите намерения за промени на работното ви място.

Везни
Бликащата емоция е причината да не сте съгласни с предложенията на колегите си, дори и ако са във ваша полза. Запазете спокойствие и се въоръжете с търпение, за да поправите допуснатите професионални грешки. Осъзнали сте, че ви пречат да постигнете целите си и сте отчайващо напрегнати и раздразнителни.

Скорпион
От сутринта сте напрегнати и нервни. Не проваляйте изпълнението на служебните си задачи заради обзелия ви гняв. Бъдете особено внимателни и предпазливи при общуване с колегите си. Късметът не е с вас. Вечерта избегнете сериозен конфликт с близките си.

Стрелец
Гневите се с право на ваши колеги, които нагло се опитват да ви използват. Когато не постигнат целите си, ви унижават. За съжаление вие сте допуснали поведението им досега да остане ненаказано. Очакват ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат отново да работите заедно. Справяте се без проблеми със задачите си.

Козирог
Промяната на обстановката ще ви се отрази добре. Запознанствата от пътуване ще ви бъдат полезни. Не отказвайте помощ, ако са ви помолили за нея. Ще се натоварите с повече отговорности заради отсъствието на ваши колеги. Начинанията ви носят успех.

Водолей
Не се поддавайте на емоцията. Заредете се с добро настроение и изгрейте в целия си блясък и в отлична форма на работното си място. Веднага се заемете с текущите си служебни задължения. Колегите ви са притеснени от вашето поведение. Няма да липсват провокативни действия, за да ви ядосат и принудят да се отклоните от задачите си.

Риби
Отложете деловите разговори. Чувствителни и колебливи, днес сте обзети от крайности в поведението. От благодушие и отстъпчивост залитате към гневни изблици и нетактичност. Избягвайте запознанствата. Всяко ваше предложение ще бъде съпътствано с противопоставянето на колегите ви, за да ви развалят настроението.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар