Бившият на Мегз я удари в земята с новия си бизнес

Бившият на Мегз я удари в земята с новия си бизнес
5 (100%) 1 vote

Юлиян Ненчев е единственият мъж, който Мегз не успя да оплете в мрежите си

Докато Мегз се чуди как да се измъкне от кашата, в която се забърка, бившият й Юлиян Ненчев я удари в земята с новия си бизнес проект. Той е единственият сред бившите на дизайнерката, който не попадна в капана й. Ненчев хвърли страшна бомба в мрежата. Той разкри, че работи по грандиозен проект, който много скоро ще стане реалност.

В Деня на любовта той съобщи невероятната вест и добави, че него празникът е двоен, тъй като е получил страхотна новина. Юлиян Ненчев рекламира световноизвестният бранд за бельо „Виктория сикретс“, заявявайки, че това е марката, която най-добре описва любовта. Той не скри щастието си от факта, че има възможността да работи с този бранд и допълни, че в живота няма случайни неща.

Бившият на Мегз допълни, че много скоро предстои едно грандиозно събитие. Всичко това ще стане публично достояние благодарение на един от най-реномираните нощни клубове в столицата.

За новото си начинание той е ангажирал и моделката Джулия Тодорова. Тя е бивша гимнастичка, която е европейска и световна шампионка по художествена гимнастика. Предстои да видим как се е справила с работата по новия проект.

От снимките в профила й става ясно, че скоро тя е посетила Милано. Вероятно посещението й е било свързано с проекта на Юлиян, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар