Джулия лети на крилете на любовта (Получи ли пръстен от Кристиян?)

Гласувайте за статията

Джулия вече е фенка на Свети Валентин

Джулия лети на крилете на любовта. Поп фолк изпълнителката призна за връзката си с Кристиян Кирилов, по-известен на зрителите като Митака от „София – ден и нощ“ само преди месец. Тогава Джулия обяви официално в предаването „Автограф“, че двамата са заедно от известно време. Тя обаче отказа да разкрие подробности около връзката си с Кристиян.

Джулия загатна за връзка между нея и Кристиян с няколко снимки качени в социалната мрежа Инстаграм още миналата година. На тях влюбената двойка пожелава на последователите си весели празници. Малко по-късно, при гостуването си в предаването „Автограф“, тя потвърди, че двамата за двойка. „Запознахме се на участие и после се развиха много интересно нещата. Само това ще кажа. Наистина беше много интересно. Някой ден ще го разкажа“, обеща поп фолк изпълнителката.

Джулия разкри, че връзката между нея и Кристиян върви много добре и тя се надява някой ден да получи пръстен от своя любим.

Откакто поп фолк изпълнителката открито призна за връзката си с Кристиян, двамата започнаха открито да демонстрират любовта си и да я споделят със своите фенове и почитали в социалната мрежа Инстаграм.

Влюбена двойка сподели и как е прекарала днешния празник на любовта и виното с няколко кадъра. „Няма по-прекрасно чувство от това да обичаш и да си обичан!“, написа лудо влюбеният Кристиян и обеща на феновете си по-късно да сподели как е изненадал своята любима. Кирилов изпълнителни обещанието си и качи още един кадър от празничната вечер в Джулия.

„Вино и любов. Както обещах, споделям още един кадър от моята малка изненада за моята половинка. Голямата любов идва от малките неща, а малките неща идват от хората с големи сърца“, пише Кристиян към качения кадър.

Джулия от своя страна също сподели снимка по случай празника. „Не бях голяма фенка на Свети Валентин, но откакто срещнах @kristiankirilov13 любимото ми време са моментите, които прекарваме заедно… Обичам те! Всичко, от което се нуждаем е любов“, пише тя към снимката.

Джулия лети на крилете на любовта сн. Инстаграм

Джулия лети на крилете на любовта сн. Инстаграм

Какви други изненади е приготвил Кристиян на своята любима, освен романтичната вечеря, засега той все още не е споделил, но обеща да го направи.

Любов

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар