Митьо Очите стана кожа и кости в турския зандан

Митьо Очите стана кожа и кости в турския зандан
1 (20%) 1 vote
Интерпол още дири Митьо Очите

Присъствието на Димитър Желязков – Митьо Очите, в списъка с издирвани български гангстери на сайта на Интерпол отдавна е породило абсурдния слух в ъндърграунда, според който несебърският наркобос е бил освободен тайно от затвора „Малтепе“ от властите в Истанбул, тъй като родните компетентни органи не предоставили необходимите доказателства, че той е въртял престъпна дейност – пише в. „Уикенд“.

„Този слух е несъстоятелен и неправдоподобен. Желязков е настанен в затвора „Малтепе“ от 5 август и оттогава не е излизал оттам. Екстрадицията му се бави заради специфичното законодателство в Турция – там освен съдът и администрацията на президента Ердоган трябва да разреши предаването му на българските власти. В началото на седмицата от президентството най-после са разписали предаването му“ – коментира пледставител на прокуратурата.

Според говорителя на главния прокурор – Румяна Арнаудова Митьо Очите ще ни бъде предаден на 15 февруари, петък, при засилени мерки за сигурност. Вследствие на лошите условия Желязков е отслабнал с 15 кг и е станал кожа и кости – признава съратник на несебърския мафиот.
Според думите му турските надзиратели не допускали свиждания с негови близки, разрешавали само свиждане с адвокат, който предавал колетните пратки от съпругата му Антигона. Тъмничарите обаче упорито задържали и медикаментите, необходими за Митьо Очите за нормално функциониране на бъбреците му.

Връщат ни Митьо Очите на 15 февруари

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Митьо Очите стана кожа и кости в турския зандан”

  1. Ахмед Асланоглу

    февр. 15. 2019

    Горкият Митьо!!!! Сигурно са му давали да хапва само пилаф и бобец!!!! И още нещо – в материалчето нищо не се казва дали е имал достатъчно вазелинче, щото те там в турските зандани много харесват задни части като неговите!!!!

Добавете коментар