Калин Терзийски изтрещя тотално: Виж какви ги надрънка! (шокира мрежата)

Калин Терзийски изтрещя тотално: Виж какви ги надрънка! (шокира мрежата)
3.2 (64%) 5 votes

Калин Терзийски май яко го пере сачмата, коментират из мрежата!

Писателят Калин Терзийски може и да приключи с алкохола, но с безумията си не. Снощи той изтрещя за пореден път и сащиса потребителите в мрежата със следния пост:

Калин Терзийски

Калин Терзийски леко изтрещя…

„МАЛКА РЕКЛАМА… Ще ми се да кажа, че книгата ми Мечката и други разкази я има вече във всички книжарници на Сиела… Но то пък ще излезе като един вид реклама…

И затова си мисля: дали да не взема да кажа, че я няма? Ей така – от скромност и от презрение към егото, това пусто его, дето един тип женички като чуят за него и се сещат, че са завършили в югозападния. И че са длъжни да кажат нещо лошо за него (пу пу пу акано его) и в защита на Духовността.

Мхм, да взема да кажа, че я няма Мечката по всички книжарници? Та да изглеждам на хората като скромен и подтиснат страдалец? Готино е такова едно, себепрезрително, скромно…така правят хората…

Но това пък ще излезе един вид нещо като лъжа, защото действително Мечката я има по всички книжарници на Сиела…и аз какво да кажа?
Може примерно да си мълча…

И ей така – да преглъщам, да ме е яд и от завист и безизходност да си гриза показалеца, а като свърши, да мина на палеца.

И накрая си викам: ей тая кумова срама, тая българска ем-болия ем-сърби-я… Да се хвалиш ли, да не се ли хвалиш?…Ама какво ще кажат хората, ама хората това, ама хората онова, ама сега да не излезе така, ама ако пък си помислят иначе, ами ако излезе онака…

Така де…. Все пак: Мечката и други разкази я Има във Всички книжарници на Сиела навсякъде по Света. Или поне в България. Това е положението.

Сега ще отида да запаля една свещ на свети Васисуалий Лоханкин, покровител на срамежливите суетници“, изтрещя в мрежата Калин Терзийски. А потребителите останаха в ступор от поредния изблик на твореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Калин Терзийски изтрещя тотално: Виж какви ги надрънка! (шокира мрежата)”

  1. Д.Димитрова

    февр. 13. 2019

    Хора, въобще не е изтрещял! Вие това прочетохте ли го? Прочетохте го. Разбрахте ли, че книгата я има в Сиела? Разбрахте! Човекът просто си прави реклама 🙂

Добавете коментар