Мариела Нордел не спира да се самоизтъква в мрежата!

Устатата кулинарка Мариела Нордел взриви мрежата с пост, който мнозина счетоха за целенасочен. А именно - да се изфука, че е още желана и че има взимане-даване с богати мъже. Ето какво разказа самата тя, а коментарите оставяме на вас: [caption id="attachment_581454" align="aligncenter" width="300"]Мариела Нордел Мариела Нордел се изфука с богат любовник[/caption]

"Маргарет Тачър е мнооооого права, като казва, че когато една жена предявява твърдост, я наричат кучка, а мъжа - принципен...

Отивам при управителя на ресторанта в хотела, в който сме отседнали и го моля, съвсем любезно, и по човешки, да ми заеме един тирбушон, че в стаята нямаме. Гадният, мазен паки кисело се усмихна, като ми видя тениската с циците и просъска, че в стята ми би трябвало да има. Втори път му адресирам реч, че НЯМА тирбушон, а проклетото паки настоява, че трябвало да има, даже ме замъква към бара, за да ми покажел как изглеждал тирбушон. Пътем му пояснявам, че съм запозната с изгледа на въпросното оръдие, но злото старче не слуша и почва бясно да рови из бара. След 5 мин. на мене ми писва и му казвам, "остави, ще отида до рецепцията да се оправя!", онзи направо побеснява: "Да се оплакваш ли ще ходиш, ето така изглежда тирбушон и трябва да е в стаята ти!". Аз използвах миг на слабост и му грабнах тирбушона, и за да не му го заврЪ некъде, само зверски го изгледах, и се фръцнах. Гаджето наблюдава от страни и взе да ми дудне в асансьора , "защо се отнесе така нечовешки с горкия? Искаш хората да те взимат за кучка ли?!".

“При положение, че хората кихат 500 евра за стая на вечер, би трябвало поне да получават адекватен сървиз...!”, поучително му изшептях и той срамежливо се сви в ъгъла, като му припомних с колко е олекнал.

Връщам му на паки говедото тирбушона след 10 минути и не се сдържах, "е, виде ли, не ти пропадна оборота на бара, че ми зае тирбушона ти за малко!", а гаднярът като се развика след мен..... хехехе.

Та! Момичета, бъдете Кучки до край! Другите така или иначе добро за нас няма да кажат! Дори и гаджетата ни... нищо, че те ни влачат нас по хотелите, щот са малко женени, иначе са добри граждани, а кучките сме ние...", разпени се Мариела Нордел.