Истина ли е мълвата за Мария Игнатова и Димитър Рачков?

Гласувайте за статията

Двойката изненада много хората от близкото им обкръжение

Мнозина се запитаха истина ли е поредната мълва, която върви по адрес на Мария Игнатова и Димитър Рачков.

От близкото обкръжение на известната двойка също останаха изненадани от решението им да почиват на различни места. Вероятно това бе и една от причините, породила поредния слух за раздяла между Мария Игнатова и Димитър Рачков.

Мария Игнатова

Двойката изненада много хората от близкото им обкръжение

След като предаването „Господари на ефира“ бе свалено от екран, Мария Игнатова и Димитър Рачков избрали да почиват на различни дестинации, вместо да се наслаждават на повечето време, което имат, за да прекарат заедно, както подобава на влюбени.

Преди малко повече от седмица Мария Игнатова отпраши на почивка на остров в Индийския океан. От близкото й обкръжение останаха изненадани от факта, че компания й прави не любимият й мъж – Димитър Рачков, а най-добрата й приятелка Алекс Раева.

Раева не спря да споделя кадри от почивката им по женски, което още повече разпали мълвата, че Мария Игнатова и Димитър Рачков, са разделени.
Освен това от близкото им обкръжение припомнят, че само преди няколко месеца двойката почива заедно в Гърция и то дори в компанията на двете им деца от предишни връзки.

Прави впечатление, че от август месец (миналата година) насам, двойката не се е появявала заедно, извън професионалните им изяви, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар