Иво Танев е убеден, че България може да бъде страната на здравето!

България може да се превърне в страната на здравето, посещавана от милиони туристи целогодишно... В това е абсолютно убеден шоуменът Иво Танев. И твърди, че бихме могли да го постигнем само за няколко години, стига да променим мисленето си. Ето какво заяви той преди часове: [caption id="attachment_580140" align="aligncenter" width="300"]Иво Танев Иво Танев е убеден в твърденията си[/caption]

"Гледах онзи ден Ангелкова и напълно си доказах, една от причините, защо България е в това икономическо състояние. Нашите политици не умеят да продават възможностите на държавата!!!

Подразних се от много неща, от казаното от нея и си дадох сметка, че те са с ограничен потенциал. Те повече не могат. Предлагат на големи инвеститори сезонен бизнес и когато тези инвеститори направят своите задължителни проучвания, те установяват, че сезонът тук е един месец!!! Става въпрос за изстрадалото ни черноморско крайбрежие, което беше съсипано отново в резултат на политически злодеяния и недоразумения. Ситуацията със зимния сезон е аналогична. Курортите са ни "на ниво" само на книга писана от тях и техния олигархичен кръг. Пълна пародия и кич. Ангелкова с половин уста смотолеви това, което може да направи истински туристически фурор пред света и със 100% подкрепа на държавата да докара в страната ни истински качествени и платежоспособни туристи. България е раят на минералните извори! Ако се изгради една разумна и последователна държавна политика, само за няколко години тук може да се случат чудеса! България може да бъде рекламирана пред света, като мястото на здравето!! Мястото, където се връщаш към живота!!! Може да се изведе национален слоган „Елате в страната на здравето” Вместо лекарите ни да напускат ежедневно страната, тук те могат да бъдат ангажирани в местата за балнеолечебен туризъм. Това е целогодишен бизнес, който ако се регулира и контролира правилно от държавата, ще съживи много региони в страната. Ще даде поминък на хората. Земеделци и малки ферми ще осигуряват изключително качествени продукти, които в момента са модерни, като „БИО”! Но ние винаги сме си ги произвеждали, въпреки безумните евростандарти! И така ще бъде. Ще се вдигне жизнения стандарт. Което е най-важно за страната и народа ни! И това са съвсем реални неща. Това е само малка част от това, което искам да кажа по този въпрос. Застрояват изстрадалото черноморско крайбрежие, където нито морето е море, нито рибата - риба, нито сезона – сезон. А из цялата страна се изливат милиони литри лековита вода. Стотици бази потъват в забрава и се превръщат в руини. И всичко, защото онези тикви нямат, мозък и сърце да проумеят, че това е истинско ни злато!!!", разпали се Иво Танев.