Гореща новина за Златка Райкова и Благой Георгиев

Гласувайте за статията

Двойката изглежда е в очакване на първата си рожба

От близкото обкръжение на Златка Райкова и Благой Георгиев съобщиха изключително гореща новина.

За никого не е тайна, че след като Благой Георгиев предложи брак на Златка Райкова навръх Коледа. Техни близки издават, че май почивката в Дубай не е била напразна и през тази година ще се роди още едно звездно бебе – тяхното.

Златка Райкова

Двойката изглежда е в очакване на първата си рожба

Приятели на Златка Райкова виждат промяна в нея. На няколко пъти подхвърляли на шега, че през следващите девет месеца Златка Райкова рязко ще напълнее. Вместо да отрекат или пък да потвърдят, плеймейтката и футболистът посрещали подмятанията с ехидни усмивки.

Именно заради реакцията им, техни близки правят заключението, че очевидно са уцелили десетката с това предположение. За момента обаче Златка Райкова и Благой Георгиев все още не са съобщили официално благата вест.

Твърди се, че двойката не казва добрата новина от суеверие. Блондинката все още не е казала на никого, при все, че е загатнала на най-близките си.
Припомняме, че мечтата на Златка Райкова е да има момиче и да го кръсти на майка си – Виктория.

За Благой Георгиев това ще е четвъртият поред наследник. Припомняме, че той има две деца от първата си жена Христина и едно от втората си съпруга Есмер, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар