Емануела пак хвърли феновете в размисъл (Заедно ли са с Мартин или не?)

Емануела пак хвърли феновете в размисъл (Заедно ли са с Мартин или не?)
3.5 (70%) 2 votes

Емануела качи снимка с Мартин

Емануела пак хвърли феновете си в размисъл. Само преди два дни поп фолк изпълнителката написа дълго послание към мъжете в живота си или по-точно към последния -Мартин. Емануела не обича да говори за личния си живот и избягва да отговаря конкретно на въпроси свързани с връзката й с Мартин и тяхното общо бъдеще.

Връзката между поп фолк изпълнителката и Мартин очевидно е доста бурна и двамата ту се разделят, ту се събират. Малко преди да влезе в риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“ двамата се бяха разделили. Докато Емануела беше в шоуто обаче Мартин влезе в Къщата, за да скрепи връзката си с певицата. И двамата за пореден път се събраха.

От няколко дни върлува слуха, че поп фолк изпълнителката и Мартин отново са се разделили и той има нова връзка с Деси Фотосесията. Малко след като се разпространи този слух, Емануела написа и дългия пост, отправен недвусмислено към Мартин. „Нямам големи претенции към мъжа до мен. Само да е повече мъж от мен. Което значи да ме превъзхожда в мечтите си и да е смел в страховете си.

Не съм като другите принцеси. Те може би постоянно имат време за теб. Аз не. Ако си дошъл да ми го губиш… Нямам време да играя игрите ти. Нямам време да анализирам някакви намеци в съобщенията ти или да гадая с дни символиката на безсмислените ти действия“, написа поп фолк изпълнителката.

Два дни по-късно обаче тя качи обща снимка с Мартин и отново хвърли феновете си в размисъл. Почитателите на Емануела се чудят заедно ли са или не са с Мартин. Те обаче вярват, че връзката между него и поп фолк изпълнителката има бъдеще и се надяват двамата да изгладят разногласията между тях.

Емануела пак хвърли феновете в размисъл сн. Инстаграм

Емануела пак хвърли феновете в размисъл сн. Инстаграм

В мрежата валят хиляди пожелания към „най-прекрасната двойка“. Само за 30 минути снимката събра над 4000 харесвания от последователите на Емануела в социалната мрежа Инстаграм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар