Диана Любенова гази закона наред (Вижте я като джигит на пътя – Снимки)

Гласувайте за статията

Диана Любенова не спазва закона за пътищата, актрисата редовен клиент на КАТ

Диана Любенова показва джигитски умения на пътя. Актрисата редовно е нарушител на закона. Тя непрекъснато бърза и използва предимството, че автомобила й е малък и маневрен от скъпарска английска марка.

Снимка: Ретро

Именно затова Любенова с позволява такива маневри с колата си, която лесно се провира на места забранени за автомобили. Като например тв водещата кара по трамвайните релси по най-оживените столични булеварди, а освен това и прави необмислени и резки маневри. С които създава опасност за другите участници в движението на пътя.

Снимки: Ретро

На това се натъкнаха папараците на Ретро и я заснеха как гази закона. Близки до телевизионната звезда разкриват, че Диана не може да се отърве от глоби. От КАТ непрекъснато я санкционират за провиненията й само, че ефекта бил нулев.

Любенова не се отрезвявала от глобите. Напротив, продължавала да джитка по пътя както й падне.  Госпожата се оправдавала пред себе си и пред другите, че се е натоварила с много дини под мишница.

Била много заета с ангажиментите си и времето все й било кът. Тя цепела минутата на две защото всяка секунда й била от важно значение.

О както се раздели със съпруга си Лес Уелдън освен, че ходи на работа, участва в постановки трябва да се грижи за домакинството и да води на училище дъщеричката си, предават от електронното издание retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар