Феновете на спортните залози в България вече имат още едно оръжие в неравната битка с букмейкърските къщи след създаването на българския портал BetsMob.com, който цели да бъде в помощ на потребителите, давайки им съвети за правилна игра и показвайки им най-качествените лицензирани сайтове за залози у нас. Експертите зад този портал са с дългогодишен стаж в индустрията на спортните залагания и споделят наученото в различните статии и страници в своя сайт. Ако се интересувате от спортни залози и обичате да играете онлайн, със сигурност е добре да потърсите помощна информация в специализираните сайтове, а BetsMob е един от най-добрите такива с най-богато съдържание, което ще се опитаме да обобщим в този текст.

Прогнози и анализи

Ревютата и прогнози на BetsMob.com се съставят от експерти с опит в анализирането на мачове, които изследват мачове от България и най-големите лиги и турнири от Европа като Висшата Лига на Англия и Шампионската Лига. Резултатът от техните анализи се свежда до читателите в синтезиран вид с кратки прогнози, които ще ви свършат отлична работа в моментите, когато нямате желание или време да мислите кои мачове да добавите в своите фишове (или пък когато просто искате да се доверите на мнението на някой, който има повече футболни познания от вас).

Анализи на букмейкърски къщи

Освен надеждни прогнози, играчите се нуждаят и от място, на което да правят залозите си. Тук на помощ идват анализите на букмейкърски къщи в BetsMob.com, които показват и най-добрите качества, и слабостите на отделните букмейкъри. Освен информация за продуктите на различните интернет компании за спортни залози, букмейкърските ревюта включват още обучения за създаване на регистрация, подробности за различните начини за депозиране, информацията за начините за поставяне на залози от мобилни устройства и други обучителни материали.

Резултати на живо

След като сте решили кой би бил най-подходящия сайт за залози за вас, регистрирали сте се сте избрали сте мачове за талона си, остава ви да проследите развоя на мача и да стискате палци за вашия отбор. Ако няма как да гледате мача по телевизията или нямате време за това, най-добрият вариант остава да следите развоя по интернет. Въпреки че има много сайтове, специализирани в предоставянето на резултати на живо, същата работа може да ви свърши и BetsMob.com със своя раздел “На Живо“, където денонощно се предоставя актуална информация за действието във футболните мачове от цял свят - от първенството на Тунис до Висшата лига на Англия.

Помощни материали

Специално за играчите без голям опит в онлайн залозите, българският портал за спортни залагания съдържа и помощен раздел. Там желаещите да усвоят материята имат достъп до масив ог голям брой обучителни статии. Както всяка друга дейност на света, така и залагането на спорт изисква определен набор от умения и знания, за да бъде успешно. Тези умения можете да придобиете както чрез проби и грешки от личния си опит, така и да ги вземете наготово от хора, които вече са преминали през вашия път. Изборът е ваш, но вторият вариант със сигурност ще ви бъде по-евтин - всъщност, безплатен!