Антония Петрова и Ивайло Батинков бесни (Вижте какво ги изкара извън нерви)

Гласувайте за статията

Антония Петрова и Ивайло Батинков не издържаха

Антония Петрова и Ивайло Батинков са бесни. Бъдещите родители не издържаха на поредните слухове по техен адрес и решиха да говорят. Последният от тях гласи, че „мръсен договор прецаква Антония Петрова при развод и тя няма да получи нищо, ако разтрогне брака си с Ивайло Батинков, защото бизнесменът се е подсигурил добре, като е включил клауза в предбрачния договор, според която Антония няма право на дял от бизнеса му“.

Антония избягва да коментира всякакви публикации по нейни адрес. Но този път двамата с Ивайло са решили да отреагират на неверните слухове. Ивайло и Антония си ги обясняват с това, че в живота им има много наранени бивши половинки, които явно всячески се опитват да си отмъстят.

Батинков е възмутен от написаните глупости по техен адрес. „Изключително сме възмутени как излиза подобна глупост и то броени дни преди Антония да роди. Покъртително е! Пишат, че моето семейство било прецакало Антония?! И какво излиза? Че аз имам семейство с жена, която искам първоначално хубаво да прецакам, след което да очаквам тя да бъде  най-щастливата жена до мен?! Пълен абсурд е!“, завява бъдещият баща, пише show.blitz.bg.

Слуховете гласят още, че „родителите на Батинков изобщо не харесвали Антония“. „Освен това е много важно да кажа, че моето семейство е само уважаваната ми майка“, разяснява Ивайло. „Плюс това на уважаемата ми майка й е последна грижа синът й какви предбрачни договори ще сключва, камо ли да се намесва в това.

Антония Петрова не е подписвала предбрачен договор сн. Фейсбук

Антония Петрова не е подписвала предбрачен договор сн. Фейсбук

Все пак аз съм мъж на 40 години, взимам сам решенията в живота си. И трето – хората, които сключват предбрачни договори, явно са много страхливи и комплексирани мъже, които са си взели жена трофей, която да си пазят, подобно на имущество. Да де, ама тази жена се жертва много повече, отколкото аз бих могъл – жертва си и тялото, и живота, и се отдава на едно семейство. Всички тези неща, събрани накуп, са изключително забавни, но въпреки това ни подразниха доста“, казва Батинков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар