Братът на Кейт Мидълтън има нов любовен роман (Вижте ергена за когото говори цяла Англия)

Гласувайте за статията

Братът на Кейт Мидълтън влюбен до уши, Джеймс Мидълтън в любовна връзка с французойка

Джеймс Мидълтън, който през април ще навърши 32 години е най-коментирания ерген на острова. Младият мъж е смятан за един от най-известните кандидат младоженци в британската монархия не само защото е свързан с кралското семейство, но и защото е милионер, който е спечели богатството си от производство на бонбони.

Скоро в социалната мрежа се научиха нови подробности за личния живот на по-малкия брат на Кейт и Пипа. През есента на 2018 година той се раздели любимата си Дона Айре. Която бе тв водеща.

Снимка: elle.ru

По време на празниците мистър Мидълтън бе забелязан в компанията на новата си страст. Това е френската икономистка Ализе Тевен. Както стана вече известно влюбените прекараха романтична почивка на остров Сейнт Бартс. Където бяха в компанията на Пипа и нейния съпруг Джеймс Матюс.

За новата тръпка на най-младия от фамилията Мидълтън се знае много малко. Девойката живее в Лондон и работи в една от големите корпорации в града. Бащата на Ализе скоро даде първото си интервю, в което каза, че е много щастлив за дъщеря си.

В семейство Мидълтън Джеймс е смятан за истински уникат. След като завършва Единбургския университет макар да е с вродена дислексия той основава собствена компания. След, което заминава да живее на село.

Джеймс , който е сред най-известните младежи на Англия започва да се занимава с развъждането на кучета от породата лабрадор. Отдава се на пчеларство и на любимото си хоби – реставрирането на стари трактори от марката Рейндж Роувър.

Снимка: Инстаграм

Скоро най-желания британски ерген се показа на снимка от село с любимите си кучета, предават от електронното издание elle.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар