Мариана Векилска проплака от „Ало” измамници (Изнудвачите я атакували по празниците)

Гласувайте за статията

Мариана Векилска за малко да падне в капана на „Ало” измамници, наглите изнудвачи я притеснили по празниците

Мариана Векилска се оплака от „Ало” измамници. Журналистката за малко да стане поредната жертва на телефонните мафиоти.

Снимка: ХотАрена

По време на дългите коледни празници тв звездата била атакувана три пъти по телефона от скрити номера със странни обаждания. Тя обаче веднага усетила, че става въпрос за мошеници и не клъвнала. Така се отървала само с притеснение и развалено настроение. Но не загубила нито лев.

Бившата водеща имала богат опит тъй като много нейни близки споделяли с нея за подобни случки. Тя не дала шанс да я шантажират, но станала свидетел на такова шоу, по което може да напише филмов сценарий.

Векилска споделя, че се наслушала на такива ревове и тръшкания, но не им хванала вяра.

Преди време нейната баба пострада при такава атака. Възрастната пенсионерка  била намерена от дъщеря си в безпомощно състояние на тротоара пред дома си обляна в сълзи. Тя обяснила на майката на Мариана как й съобщили по телефона, че щерка й е много болна и спешно са нужни пари за операция.

Бабата на Векилска нямала нито лев заделен настрани и била съсипана, че няма как да помогне на чедото си.  Тъкмо мислела да тръгне към някоя банка и да се моли за кредит когато дъщеря й я намира и слага край на измамата.

Журналистката преди време пък пак попадна с измамна схема. Във виртуалното пространство се продаваха някакви съмнителни отвари за отслабване от нейно име. Наложи се водещата да призове потребителите да не вярват на лъжите на търговците, които използват известното й име да привлекат повече клиенти, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар