Хороскоп за 4 януари, петък

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Хубаво е днес да работите в екип с други хора. Ще постигнете по-добри резултати. Овладявайте темперамента си и не се опитвайте изкуствено да ускорявате развитието на обстоятелствата. Денят е по-благоприятен в материален аспект, отколкото за любов. В този смисъл се налага да бъдете по-сдържани.

Телец
И за вас петък е печеливш по отношение на материални дела, но с тази разлика, че ще ви върви и в любовта. Очакват ви уважение и признание, на които не сте разчитали особено. Постарайте се да не харчите много, тази икономичност ще ви бъде върната многократно. Възможно е днес неочаквано да срещнете човек, когото не сте виждали отдавна.

Близнаци
Вероятно повечето от вас изживяват трудности от емоционално естество, но денят ще ви зарадва в материален план. Очертават се придобивки и добри условия за извършване на желана промяна вкъщи. Бъдете сдържани относно конфликти и не се хвърляйте самостоятелно в различни мероприятия.

Рак
Има вероятност за здравословно неразположение, но пък денят е благословен за материални дела. Мнозина имат съществена подкрепа от роднини или приятели. Освен това, ако самите те направят услуга някому, реваншът от тази личност е значителен. Твърде възможно е да получат желана длъжност.

Лъв
Петък се характеризира с хубава промяна във финансово отношение. Възможни са награди, придобивки от извънреден труд. Ако имате романтична връзка, тя е своевременна и благословена. Що се отнася до работата ви, важно е да бъдете толерантни и да избягвате разправиите.

Дева
Изглежда, повечето Деви копнеят за почивка, но днес отново ще бъдат затрупани с ангажименти. Бързам да подчертая, че трудът им няма да е напразен, забелязва се хубава промяна в бюджета. Не са за пренебрегване и контактите. Единствено вкъщи са възможни някои неприятности.

Везни
Изпъква материален късмет, но емоционалният ви живот е в застой. Трудно ще общувате и трудно ще стигнете до желаното разбирателство. Все пак не е лошо да продължавате с опитите и да не се отказвате предварително. Не бъдете прекалено амбициозни. Поддържайте в хармония връзките с околните.

Скорпион
Предвижда се хубав ден, но ако раздавате повече обич, ще спечелите повече и в материален аспект. Късметът ви е в хармоничните отношения – лични и делови. Чрез контактите си ще осветлите интересуващи ви дела, ще бъдете в течение на събитията. Не се карайте за дребни неща с близките.

Стрелец
Съпътства ви късмет, но не бъдете твърде самоуверени. Действайте обмислено и предпазливо, не се увличайте от любовни авантюри. Не си позволявайте извънредни харчове. На работното място се задават промени, засилете вниманието. Изпълнявайте нарежданията на шефовете, без да противоречите.

Козирог
Петък се характеризира с много работа и с огромното ви желание да извършите някои промени – в личния живот и в професионалната сфера. Готови сте да поемете дори известен риск, само и само да постигнете целите си. Ще се радвате на успех и на чуждото благоразположение. Но се налага да преодолеете някои препятствия.

Водолей
Денят се очертава с трудности, но не липсва доброто развитие. Не допускайте настроението ви да стане причина за допълнително затормозяване на делата ви. Изпълнявайте стриктно задълженията си и търсете хармония в отношенията с околните. Имате шанс да промените в положителен аспект любовния си живот.

Риби
Петък е много благоприятен, съществено значение за успеха ви имат срещите и контактите. Възможно е близък човек да ви помогне финансово. Ще се радвате на сполука в семейно-битовите дела. Ще се почувствате полезни към близките си. На малко по-трудно ще премине служебният ви ден.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар