Фики Стораро нападнат от маскирани заради интимна афера

Гласувайте за статията
Сцената се разиграва пред очите на жена му Гюлджан

Фики Стораро е бил нападнат от маскирани пред дома си заради интимна афера с гаджето на наркобос – разкрива в. „Уикенд“. Въпреки че твърди пред полицията и медиите, че даже не подозира защо за малко да бъде пребит и че няма никакви врагове, певецът отлично знае причината. А тя е, че в последните месеци има закачка с атрактивна мадама, която обаче е официална метреса на един от големите играчи в наркопазара на столицата – отбелязва изданието.

Фики Стораро дори имал паралелна връзка с мутресата, която завързал през есента. Жена му Гюлджан подозирала за изневярата, въпреки че чалга звездата яростно отричал. Очевидно за отношенията му с мутренската държанка се разчуло, защото синът на Тони Стораро няколко пъти бил предупреждаван да не се занимава с нея. След като обаче продължил да се вижда с мадамата, наркобосът му пратил двама маскирани, които да го сплашат.

„Целта им не била да го бият, а да го сплашат. Ако искаха да му навредят, щяха да му счупят краката“ – коментират хора от столичния ъндърграунд.
„Фики се държи като баща си – непрекъснато флиртува с различни жени, дори и семейни. Това, че се задоми и му се роди син, не го спря. В случая обаче ще си има доста неприятности“ – коментират в бранша.

Фики флиртува с много жени

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар