Маги Ангелова публикува молитвата в профила си навръх Бъдни вечер!

Голямата любов на Слави Трифонов - психоложката Маги Ангелова подари повече от ценен коледен подарък на всички. Това е изключително силна молитва. Която, по думите й, може да промени дори кармата на човек. Ето я и самата нея: [caption id="attachment_576880" align="aligncenter" width="300"]Маги Ангелова Тази молитва от Маги Ангелова прави чудеса[/caption] "Който усеща нужда от пречистване, осъзнаване и освобождаване, да изплаче болката и през обичта, прошката и приемането да продължим напред с готовност да действа.

Споделям с вас една МОЛИТВА за лечебната сила на Любовта и освобождаването на Душата. Много силна молитва отваряща сърцето, прекъсваща кармични дългове и връзки. И с признаване силата на родовата душа и законите на съдбата.

С цялото си сърце, аз освобождавам всички дългове, карма, клетви, споразумения, договори и обещания от Изминалия ми Живот. Моля всички те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа и да бъдат разтворени и трансформирани в Светлината на Любовта. С цялото си сърце, аз освобождавам всички дългове, карма, клетви, споразумения, договори и обещания от Бъдещия ми Живот. Моля всички те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа. И да бъдат разтворени и трансформирани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, моля всички слоеве на моето енергийно поле да бъдат изчистени, всички блокажи да бъдат отстранени, разтворени в Светлината на Любовта.

Моля всички блокажи в сърцето ми да бъдат премахнати и да бъдат разтворени в Светлината на Любовта. С цялото си сърце, моля Всички травматични спомени от всички инкарнации да бъдат отстранени от моята Душа и да бъдат разтворени и трансформирани в Светлината на Любовта. С цялото си сърце, моля цялата отрицателна енергия, намираща се в моето физическо тяло и във всички мои енергийни тела, да бъде отстранена, разтворена и претворена в Светлината на Любовта. С цялото си сърце, моля за Прошка за всички мои прегрешения в миналото, настоящето и бъдещето. Моля те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа и да бъдат разтворени в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, моля цялата ми клетъчна памет и моята ДНК да бъдат изчистени от всички травматични следи и отрицателни енергии. И в мен да остане само най-чиста Любов и Светлина, с най-високи честота.

Благодаря на моите родители за живота, който са ми дали, прекланям се пред силата на моя род и знам, че мен ме има благодарение на всички тях. Признавам болката в мен и в душата на рода, която е била скрита и премълчана. Съжалявам за нараненостите, които са причинени. Всеки има своето място и значение точно такъв какъвто е. Приемам силата на живота и смъртта, които имат своята история в съдбата на моята система. Благодаря за уроците, за успехите и трудните моменти, за всички хора влязли в живота ми и опита с тях. Благодаря на душата ми и на всички духовни спътници и помощници.

С цялото си сърце, моля животът ми Сега да започне да отразява само най-голямата и най-чиста Любов и Светлина, и аз да мога да живея живот, изпълнен с безусловна любов, радост, жизненост, магия, чудеса, бодрост, позитивност, щастие, баланс, приключения, чистота и истинско изобилие.

С цялото си сърце, моля сърцето ми да се изпълни с покой, аз да стана радостна и перфектно центрирана в Любовта. И Светлината и Любовта на Душата ми да се изливат през моите очи, усмивката ми и цялото ми същество. С цялото си сърце, моля сега да се превърна в олицетворение на Мира и Любовта. Винаги да чувствам покой в себе си, да чувствам най-възвишеното и чисто изражение на безусловна любов, да изживявам това лично и да го излъчвам към хората и към всички живи същества на Земята.

С цялото си сърце, моля от този ден нататък да бъда дарена с Океани от Любов, Чудеса, Радост, Щастие, Смях, Мир, Блаженство, Красота и Истинско Изобилие. С цялото си сърце, моля животът ми да е благословен, от този момент нататък.

С цялото си сърце, моля моето време на Земята да ме дари със съкровищница от незабравими, магически и красиви спомени. Които да взема с мен, когато дойде време да се завърна У ДОМА. Смъртта е част от пътя и когато дойде мига да я последвам ще знам, че и тя е част от любовта, защото когато свърши един път идва нов, ново начало... АЗ СЪМ ЛЮБОВ...Нека Бъде СВЕТЛИНА...Така да Бъде...АМИН!", сподели в профила си Маги Ангелова.