Кулагин за скандала в „Биг Брадър“: Не съм споменавал имена, те сами се припознаха!

Гласувайте за статията

Кулагин пак оплю съквартирантите в Къщата

Кулагин предизвика истински скандал в Къщата на „Биг Брадър“, когато се включи, за да защити Никита Джонсън. Думите му обаче вбесиха съквартирантите в риалити формата. Гримьорът нарече останалите жени в „Биг Брадър“ „бивши проститутки“, а това вбеси Благой Георгиев, който заяви, че ще набие Валентин веднага щом излезе от шоуто.

Днес в дълъг пост в социалната мрежа Инстаграм, Кулагин бе категоричен, че не е споменавал имена към определението, което е дал. Той каза също, че съквартирантите сами са се разпознали в думите му и затова са се ядосали. „Всяко мое появяване се превръща в събитийно. А само едно мое изречение може да предизвика ураган в Хималаи. Поредната ми провокация отчете унищожителни резултати. Два дни размисли и страсти в Къщата, буря в главите им“, пише гримьорът.

„Без да споменавам нито едно име в определението „бивши проститутки“ се припознаха САМИ точно тези, за които изглежда наистина се отнасят тези епитети. Защото никой не е способен да те изобличи или унижи така, както можеш да го направиш ти сам. И никой не злепостави тези псевдо вип личности, псевдо успели и псевдо наложени, те се изложиха сами. Ние само наблюдаваме и отчитаме видяното. Дори и за този долнопробен цирк нямаме желание“, обяснява още Кулагин.

„Моето оръжие винаги ще бъде истината. С нея режа дълбоко лицемерието. Винаги ще воювам срещу злобата, двуличието, предразсъдъците. И в тази война аз вече не съм сам. С мен е моето момиче – Никита. Ако там някъде има и други хора, които искат да водят тази война наравно с нас – подайте ръка!“, пише още гримьорът, подкрепяйки Никита Джонсън за победител в „Биг Брадър“.

Кулагин отново оплю съквартирантите сн. Инстаграм

Кулагин отново оплю съквартирантите сн. Инстаграм

Финалът на риалитито е в понеделник. Тогава ще видим дали фаворитката на Кулагин за победител – Никита, ще спечели шоуто, или зрителите ще окичат друг участник с тази титла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар