Приеха Лепа Брена в болница (Певицата в ужас заради проблем с главата)

Приеха Лепа Брена в болница (Певицата в ужас заради проблем с главата)
5 (100%) 4 votes

Приеха Лепа Брена в болница

Лепа Брена се оказа приета за пореден път в болница, в сряда. Певицата страдала от тежки пристъпи на главоболие в продължение на дни и накрая потърсила спешна помощ, тъй като ситуацията станала непоносима. Веднага й направили скенер на главата в частната клиника, където я приели, и в която тя пристигнала много уплашена.

Както пише сръбският „Куриер“, певицата първо се обадила на своя лекар. Той й назначил лечение с аналгетици, но техният ефект бил кратък и незначителен.

„Във вторник следобед Брена се яви в нашата клиника и поиска веднага да й направим скенер на главата, защото има много силни болки. Тя дойде при нас и се оплака на лекарите, че няколко пъти е променяно лечението й, от което болката намалявала, но бързо се връщала отново. Искаше да бъде сигурна, че не става дума за нещо сериозно, защото нейният лекар й казал, че вероятно има заболяване на синусите. Изследванията продължиха около 20 минути, а резултатите бяха готови за по-малко от час, защото Брена искаше да ги получи веднага. Тя беше разстроена и притеснена, което се очакваше, но не се паникьоса“, казват за „Куриер“ от болницата.

За щастие скенерът показал, че няма място за страх и тревога. Но дългосрочното лечение е задължително, защото синусовото възпаление е много сериозно.

„При нея практически и бяха блокирани всички синусови канали. Не знам как е успя толкова дълго да изтърпи болките. В такива случаи, понякога на пациентите трябва да се правят и операции. Но при нея няма нужда от хирургическа намеса. След прегледа докторът установи, че лечението трябва да продължи със силни антибиотици и лекарства за изхвърляне на секрецията.

Приеха в болница Лепа Брена заради възпалени синуси сн. Уикипедия

Приеха в болница Лепа Брена заради възпалени синуси сн. Уикипедия

Назначи й също така задължителни инхалации всеки ден. Контролният преглед е насрочен за след една седмица и ще видим каква е ситуацията тогава“, разкрива съпругът на певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар