Кейт Мидълтън отхвърлила Меган още преди сватбата й с Хари (Нови разкрития)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън била една от първите, които не одобрили Меган Маркъл

Кейт Мидълтън е една от първите, които отхвърлили Меган Маркъл преди сватбата й с Хари. Двете дами направиха опит да покажат приятелски отношения, но се оказало, че са твърде различни. Бъдещата кралица на Англия не харесала напористия дух на снаха си. Освен това скандалите около сватбата й си казали думата и това още повече ги отчуждило една от друга.

„Меган направи усилие да се сближи с Кейт. Особено след сватбата. Но не можем да виним херцогинята, че я отблъсна. Кейт е постоянно заета с трите си деца, възстановяваше се от тежка бременност, освен това страдаше от следродилна депресия. Не й беше леко и просто нямаше време за нея. Меган обаче го прие доста лично, което накара Хари да се намеси. И да реагира и срещу нея“, твърдят източници от двореца пред „Сън“.

Двете херцогини признаха, че има напрежение помежду им, още миналата година. Тогава Уилям призна, че имат сериозни разногласия, но те бяха уж свързани само с работата им в кралската фондация. Драмите обаче се оказаха по-отдавна. Още преди Хари официално да обяви избора си на годеница.

Оказа се, че Меган е предизвикала конфликт и на сватбата на Пипа. Мидълтънови не искали и да чуят да я поканят, тъй като се притеснявали, че ще отвлече изцяло вниманието от булката. В крайна сметка Хари успял да ги накара да й пратят покана. Меган обаче отказала да присъства, като се появила чак на приема, с което успяла да осигури достатъчен комфорт на булката.

Кейт Мидълтън била срещу Меган още преди сватбата сн. You Tube

Кейт Мидълтън била срещу Меган още преди сватбата сн. You Tube

„Тя е много умна, много амбициозна и напълно безкомпромисна. Не търпи критики, а Хари я защитава непрекъснато. Това обаче й изигра лоша шега. В кралската фамилия всички играят екипно, а Меган държи на соловите изяви. И заради това остана, без каквато и да е подкрепа от новите си роднини“, твърдят още придворни по повод враждата между принцовете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар