Неволите на Виктор Николаев нямат край

Неволите на Виктор Николаев нямат край
5 (100%) 1 vote

Виктор Николаев напоследък е много изнервен

Неволите на Виктор Николаев нямат край. В началото на лятото тв водещият излезе в принудителен отпуск заради здравословен проблем. Наложи се той да бъде опериран по спешност заради бъбречна криза. Въпреки намерението му да се върне на работа седмица след манипулацията, той отсъства от ефир цял месец.

Възстановителният период се оказа по-продължителен, отколкото водещият очакваше. Пред операцията лекарите го предупредили, че няма да се възстанови бързо. Но Николаев се надявал, че те няма да се окажат прави. Докато той беше на легло, цялата тежест в грижите за детето и дома падна на съпругата му Людмила.

Но и нейното положение не е цветущо. Миналата зима тя се контузи тежко при нелеп инцидент. Заради тежкото счупване на ръката й на няколко места, Людмила беше гипсирана цял месец. Но и след свалянето на гипса, неволите й не отминаха. Дори и след няколко месеца рехабилитация, тя все още не се е възстановила напълно.

Покрай влошаването на времето, половинката на Виктор Николаев си припомни ужаса от миналата година и се страхува да излезе от дома си. Тя се страхува, че отново може да й се случи същото. Сега цялата тежест покрай грижите за дома и детето пада върху плещите на тв водещия.

И умората вече си казва думата. Напоследък той все по-често избухва в ефир. Но за поведението му има и друга причина. Николаев все още не е свикнал с новата си колежка и не може да приеме, че той трябва да върши цялата работа, докато тя се скатава, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар