Мариана Векилска отива да живее на село

Мариана Векилска отива да живее на село
3 (60%) 2 votes

Мариана Векилска най-после се сдоби със собствен дом

След развода с бившия си съпруг Симо, Мариана Векилска остана на улицата. Цели две години водещата живееше ту при приятелки, ту при сестра си, тъй като няма собствен дом.

След раздялата Симо я изхвърли на улицата без да му мигне окото. В единственото интервю, което даде по темата, той сподели, че в основата на раздялата им е самата Мариана. Водещият сподели, че е преживял много тежко развоя на събитията, но това е бил единственият възможен изход, тъй като любимата му не завършила това, което двамата са започнали.

Симо не скри, че Мариана Векилска е виновна за развода и дори намекна, че се е стигнало до там заради изневяра от нейна страна.

След като научи, че му слага рога с Калин Врачански, той веднага я изхвърли от дома си. Жилището, в което те живеят, откакто са заедно, е собственост на родителите му и за него нямало пречка да изгони Векилска. На практика тя не може да има претенции върху имота, тъй като той не е на името на бившия й съпруг.

И след като бракът й със Симо се разпадна, тя се озова на улицата. Но след две години водещата най-после може да се похвали със собствен дом. Тя си купи къща в известно софийско село, което е предпочитано от родния елит. Векилска няма търпение да се нанесе в новия си дом. Но това ще се случи най-рано на пролет, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар