Григор Димитров проговори за проблемите си с Никол (Вижте какво призна)

Григор Димитров проговори за проблемите си с Никол (Вижте какво призна)
1 (20%) 1 vote

Григор Димитров разкри, че тениса пречи на личния живот, няма време за Никол, нито за деца

Григор Димитров шокира с признание за личния си живот. Спортистът е категоричен, че за да си сред първите в този спорт се искат много жертви. И то най-вече от лично естество.

Снимка: Блиц

Спортът пречи да бъдеш приятел. Гришо споделя, че доста рядко вижда любимото си семейство. Като признава, че няма много истински приятели. Трудност изпитва и да планира ваканции и почивки особено с любимата си Никол Щерцингер.

С гаджето си тенисистът разкрива, че връзката им е подложена на голямо изпитание. Ангажиментите им ги разделят на хиляди километри един от друг.  Случва с дни да не се чуват заради разликата в часовите пояси, в които се намират.

Шерцингер е в студиото, а Гришо тренира на корта. Малко са дните когато могат да се отдадат изцяло на любовта си, признава Димитров. Добре, че поне Никол успява по-често да ходи при него. Друг вариант е невъзможен, разказва първата ни ракета в мъжкия тенис.

Хасковлията поставя тениса на първо място. А все пак трябва да има разбиране от човека до тебе. Той признава, че пред себе си има много цели. Но не изключва, че един прекрасен ден би се задомил.

За него семейството винаги е било номер едно. За това никога не пропуска празник да се види с родителите си. Но когато свата дума да създаде собствени деца споделя, че е нещо съвсем друго, предават от blitz.bg.

Димитров смята, че в момента тази вълна стои настрани, но заявява, че все още има време това да се случи. Така, че за съжаление сватба все още няма да има.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар