Веселин Плачков показа цялото си женско царство (Вижте четирите му любими жени)

Гласувайте за статията

Веселин Плачков се гордее с трите си момичета и жена си, вижте цялото му семейство

Веселин Плачков след като напусна Къщата на БИГ Брадър за известно време се покри от публичното пространство. Съвсем скоро обаче актьорът изиграл ролята на Левски зарадва почитателите си с мили снимки.

Плачков направи достъпен личния си албум и показа първо новородената си дъщеричка Екатерина. На снимката се вижда как половинката му Мариана Попова е гушнала бебчето.  Което се появи на бял свят на 20 септември.

Снимка: kanal3.bg

Актьорът обаче не забрави да се похвали и с другите си две дъщери. Едната, от които е родена от предишната му връзка, а другата е на Мариана от съжителството й с Ханес. Веско гордо нарече албума „Семейство Плачкови”.

Снимка: kanal3.bg

Само два месеца след като се роди Екатерина щастливото семейство намери време да се включи в благородна инициатива. По време на световния месец за борба с рака на простата те се включиха във флашмоб. Който се проведе в метростанция „Сердика”. Където пяха и танцуваха в подкрепа на „Мовембер” , предават от електронно издание  kanal3.bg.

Снимка: kanal3.bg

За Мариана Веско споделя, че не се е променила след раждането. Такава е каквато я е видял в първия момент. И е едно силно момиче.

Мариана пък признава, че половинката й е много сърцат мъж. На пръв поглед изглежда лесно раним. Но всъщност в много работлив, чувствителен и услужлив. Певицата не крие, че точно такъв мъж винаги е търсила.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар