Хороскоп за 7 декември, петък

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Кети Мартинова, публикуван във в. „24 часа“

Овен
Предчувствието никога не ви е лъгало, послушайте вътрешния си глас и сега. Не става дума за обичайните делнични проблеми, а за нещо със специално значение за вас. В интимния живот страстите са нагорещени докрай.

Телец
В началото на нещо ново сте. Преценете кое е реално и кое не. След това търсете средства за осъществяване на намеренията си. Дайте си време, за да добиете ясна представа и не се хвърляйте в необмислени рискове.

Близнаци
Не правете прибързани стъпки и не се поддавайте на наплива от емоции. Преди всичко обмислете ситуацията докрай и подхождайте към делата си критично, отделяйки възможното от невъзможното. Някои от вас се стягат за път.

Рак
Най-важното е да повярвате, че започнатото ще ви изведе до добър край. Ако не отстъпвате от принципите си, успехът ви е гарантиран. Предстои разговор, внасящ яснота в конкретен проблем. В работата имате късмет.

Лъв
Бъдете спокойни, основата ви е стабилна. Така че можете да бъдете сигурни по отношение на по-нататъшното развитие на събитията. Благодарение на добрата база вашите дейности ще се ускорят. Задават се желани домашни новости.

Дева
Бъдете оптимист и вярвайте в своята щастлива звезда. Даже и желаните резултати да не се появят веднага, имайте търпение. Съвсем скоро и това ще стане. Става дума и за работата, и за личните копнежи.

Везни
Играйте на сигурно и бъдете предвидливи. Осъществяването на плановете ви се отлага по независещи от вас причини, така че не ви остава нищо друго, освен търпеливо да изчакате по-добро време. За някои важно е пътуване.

Скорпион
Ще имате възможност да осъществите замисленото. При вас се появява точно онзи шанс, от който се нуждаете, така че постарайте се да се възползвате от добрия случай. В работата сте в началото на нещо ново.

Стрелец
Този е един от силните ви дни. Моментът е важен за работата или бъдещето на важен за вас проект. Затова нека вашата вяра прерасне в дълбока увереност и нагласата за победа ще ви отведе до целта. Задава се интимна радост.

Козирог
Още веднъж проверете истинността на намеренията и разчетите си. Така ще уточните, а нищо чудно и да смените своята стратегия. Днешните събития внасят леки промени в плановете ви. За някои придобивките са служебни.

Водолей
Ситуацията бързо се променя. Ако направите решаващата крачка, скоро ще получите независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо с голямо значение за вас.

Риби
Късметът е с вас. Използвайте максимално момента. Ще се убедите, че плановете ви се изпълняват по-успешно, отколкото сте очаквали. Направете първата стъпка, после всичко ще върви от само себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар