Кого всъщност окраде Гери-Никол? (Вижте тук+Видео)

Гласувайте за статията

Гери-Никол пак се забърка в скандал

Гери-Никол се забърка в поредния скандал. Скандал след скандал се вихри около новата песен на певицата. Новото парче на Гери се казва „Устни“. Съмнения за кражба се появиха много преди официалната премиера на парчето. Това се случи заради коментар на поп фолк изпълнителката Кали в социалната мрежа, който гласеше, че и тя има песен, озаглавена по същия начин и клип към нея, сниман отново на покрив на софийска сграда.

Кали обаче отрече да е обвинявала Гери-Никол в кражба и й пожела успех. „Вярно е, че имам песен, озаглавена по същия начин и снимана също на покрив на сграда като последното парче на Гери-Никол, но не съм я обвинила в кражба, както се пише навсякъде. Дори й пожелах успех. Една добра идея никога не се ражда само в една глава. Няма нищо случайно, но го приемам просто като съвпадение“, коментира Кали зародилия се скандал.

Парчето на Гери-Никол вече е факт. Оказва се, че плагиатство има, но потърпевша не е Кали, а Риана, пише „България днес“. „Отново е откраднала клипа от Риана. изгледайте клипа на „We found love“. Едно към едно. Толкова ли не могат един сценарий нов да измислят? Затова българската музика няма да стигне никога световно ниво. Защото ние можем само да крадем и копираме. Срамота!“, пишат недоволни фенове в мрежата.

Това не е първият път, в който Гери-Никол си позволява да заимства идеи от Риана. Клипът към предишната й песен – „Над закона“ също беше силно вдъхновен от песен на Риана.

Въпреки обвиненията за кражба, клипът на „Устни“ успя да достигне половин милион гледания само за 12 часа.

Близки до Гери-Никол твърдят, че на нея въобще не й пука от негативните коментари на хейтърите. Певицата се наслаждава на поредния си успех.

Гери-Никол отново се забърка в скандал сн. Фейсбук

Гери-Никол отново се забърка в скандал сн. Фейсбук

Гери-Никол в същото време лети и на крилете на любовта с новото си гадже Мариян, който не спира да подкрепя своята половинка. „Бг сцената е на много, много сериозно ниво, благодарение на това момиче“, написа той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар