Трагедия в семейството на Мая Манолова

Трагедия в семейството на Мая Манолова
5 (100%) 1 vote

Мая Манолова загуби близък човек

Семейството на Мая Манолова е в траур. Преди няколко дни омбудсманът загуби свекър си. Въпреки, че Мая Манолова се разведе със съпруга си Милен, двамата са изключително близки и до днес. Бившата социалиста е запазила добри отношения не само с първия си съпруг, но и с цялото му семейство. Поради тази причина приела изключително тежко смъртта на бащата на Милен.

Дъщеря й Ралица също е съкрушена от загубата. Младата майка е много близка с баща си и с неговите родители. Въпреки, че всички били подготвени за смъртта на възрастния мъж, загубата му ги разстроила много.

Мая и Милен разтрогнаха официално брака си преди 8 години. След като успя да преодолее мъката от раздялата им, Милен намери сили да прости на бившата си съпруга и към днешна дата двамата са в перфектни отношения. За разлика от Манолова, бившият й съпруг реши да остане ерген и да се посвети изцяло на работата си.

При всеки удобен случай омбудсманът пътува до родния Кюстендил, за да се срещне не само с Ралица, но и с цялото семейство на Милен. Щастливата баба очаква с нетърпение всяка своя среща с малкия Максим. Още преди той да се появи на бял свят родителите му Ралица и Мартин решиха да го отглеждат на спокойствие в провинцията, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар