Гала вбеси половинката на Захари Бахаров

Гала вбеси половинката на Захари Бахаров
5 (100%) 1 vote

Гала си навлече гнева на съпругата на Захари Бахаров

Гала успя да си навлече гнева на съпругата на своя колега Захари Бахаров – Диана Алексиева. Половинката на водещия на „Национална лотария“ скочи на водещата и екипа й, видя ПИК.

Алексиева се ядосала на некоректната постъпка на водещата, която си позволи да използва в предаването си снимка, правена специално за нейния сайт. От няколко години съпругата на Захари Бахаров вади прехраната си именно от въпросния сайт.

Още вчера след края на предаването Алексиева алармира в мрежата за забелязаната от нея нередност. Тя се обърна към колегите си от „На кафе“ с молба да посочат източника на снимката, която са използвали.

Половинката на Захари Бахаров поясни, че в предаването е използвана фотография на Рушен Видинлиев, която е правена преди 4 години специално за изданието www.interview.to, пише ПИК.

Напоследък Гала често се забърква в скандали. Миналата седмица тя си позволи да направи нещо скандалрено в ефир. Русокосата водеща кърши снага под ритъма на чалга песен. Тя дори се качи на масата, заявявайки че никога не е правила подобно нещо.

Откакто се появиха слухове, че предаването й има кошмарно нисък рейтинг и има вероятност да бъде свалено от ефир, Гала прави и невъзможното, за да задържи зрителския интерес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар