Златка Димитрова вече не издържа на напрежението!

Златка Димитрова е на ръба на издръжливостта си. Плеймейтката е буквално смазана. Причината обаче не е, че се забърка с женения мъж, с когото ту се събираше, ту се разделяше. "Виновна” за нейната преумора е майчинството. [caption id="attachment_574777" align="aligncenter" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова вече е на ръба на нервите си[/caption]

„Преди време ви споделих за моите проблеми с умората и безпокойството, които забелязах, че се проявяват и при Миро. Само че при него беше по-скоро трудна концентрация и задържане на вниманието.

Прочетох, че в тези случаи помага най-много комбинация от омега — 3 с витамини А и Е. Ефектът се усети още първите дни”, наскоро се изповяда Злати. Зевзеци припомнят, че в началото на миналия месец Златка Димитрова пусна възторжен статус за малкия си син Миро. Плеймейтката роди наследника си преди две години в частна клиника. „Той е всичко, което имам. Той е този, за когото ще направя всичко", написа възторжената майка. И благодари на Бог, че го има. Припомняме, че преди да го роди, тя направи спонтанен аборт в шестия месец. Загубата на бебето силно съкруши манекенката и брюнетката дълго време не излизаше от депресията. След като роди сина си, моделката го кръсти на баща му Мирослав. След уж безоблачната им любов Черната Златка напусна Миро и се залюби с бургаския бизнесмен Галин Гочев. Преди това обвини бащата на сина си, че се налива с приятели и става коренно различен човек. Истинската причина обаче се оказа бизнеса му с лавандула, който временно забуксува. И това накара плеймейтката да се прехвърли на по-заможен финансово мъж. Но аферата й не продължи дълго. Миро й скръцна със зъби, защото тя открито демонстрираше любовта си с нацепения батка по социалните мрежи, който на всичкото отгоре се оказа и женен. За наказание Миро си прибра тузарския джип, който подари на половинката си, след като го дари със син. Златка Димитрова напусна и луксозния дом, в който живееше с Миро. Отказа се й от двете бавачки, които й помагаха да се грижат за сина й. Така младата майка имаше възможност да ходи на фитнес, както и да се глези с разкрасителни процедури. Според клюките обаче отново се е прибрала при мъжа си, който направи всичко възможно, за да си я върне.