Синът на Кръстника – Иво Карамански, заби богата наследница

Синът на Кръстника – Иво Карамански, заби богата наследница
5 (100%) 1 vote
Иво Карамански-младши не помни баща си

Иво Карамански-син за първи път е сериозно обвързан – пише в. „България днес“. Наследникът на митичния бос от 90-те години е влюбен в богата наследница. Карамански-младши има връзка с блондинката Филипа, чиито родители притежават туристическа агенция. Хубавицата до Карамански е завършила частно училище в София, а в момента следва бизнес в Холандия. Именно заради нея Иво често отскача до страната на лалетата – отбелязва изданието.

Заради новата си любов той пропътува разстоянието от щатите, където следва. Макар да се смята за наследник на един от най-влиятелните хора през 90-те години, Карамански-младши не разполага с богатството на баща си. Според негови приятели гаджето му е доста по-заможно. Синът на Нели Атанасова често споделя, че за образованието му в чужбина се грижи изцяло неговият втори баща – Александър Сано.

„Нямам наследство от баща си. Чел съм, че притежавам 14 милиона, завещани, но никога не съм ги виждал. Вкъщи пазим няколко златни гривни от него“ – признава Иво Карамански-младши в свое интервю.
Синът на Карамански няма съзнателен спомен от баща си. Той е само на 1 годинка, когато определяният за кръстник на мафията у нас е убит.
„От малък знам, че са го наричали така. Знам кои неща са истина и кои не са. Майка ми също ми е разказвала“ – посочва още Иво Карамански-син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар