Хороскоп за 5 декември, сряда

Хороскоп за 5 декември, сряда
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Предстои ви един успешен и изпълнен с емоции ден. Време е да докажете на колегите си, че новите ви идеи са реални и лесно осъществими, дори и ако откажат да ви помогнат. Ще получите мечтаното признание въпреки ретроградното движение на Меркурий. Поднесете идеите си на ръководството и изчакайте търпеливо да ги одобрят.

Телец
Налага се упорито да отстоявате възгледите си и да защитите интересите си. Сторете го, за да не измените хода на събитията във ваша вреда. Очаквайте материални успехи, но ако получите пари, ги съхранете. Следобед забравете за намерението си да обещавате, че влагате част от полученото в необмислени сделки, защото сте в губеща позиция.

Близнаци
Материалните ви успехи привличат желаещи да се срещнат с вас, за да ви искат заеми, които е редно директно да откажете, за да не търпите загуби заради ретроградния Меркурий. Не планирайте деловите си срещи в този ден. Не взимайте важни делови решения, ако са свързани с финансиране на проекти. Не са изключени грешки на работното място.

Рак
Очаквайте трудности и конфликти заради собствената ви невъздържаност и нежелание да приемете мнението на колегите. Не проявявайте безпричинна агресия заради материалните си стремежи. Понякога се налага да отстъпите, особено когато е във ваша полза. Желанието ви за професионални успехи е зависимо от поведението ви и от все още ретроградното движение на Меркурий.

Лъв
Засилва се стремежът ви към промени, водещи до успехи, ако не решите да се откажете да ги предприемете, но това е ваше право, след като Меркурий и днес е все още ретрограден. Обмислете началото на нови занимания. Претоварването с непосилна работа е във ваша вреда и ще ви изложи. Прибързаността е нежелателна, особено ако е свързана с разговори за сериозни инвестиции.

Дева
Стабилизирайте отношенията си на работното място. Поемете с разум и предпазливост нови отговорности в службата. При възможност пътувайте, гостувайте на приятели или колеги и проведете планираните за деня делови разговори. Намерението ви веднага да подпишете договорите за бъдеща дейност може да бъде причината за провал.

Везни
Внимавайте да не пропуснете добрите възможности за финансиране и планирайте целия месец, за да не се натоварите до физическо изтощение. Съгласете се на предложение за сътрудничество, ако не е свързано с рисковани инвестиции. Очаквайте финансови постъпления от участието ви в голям проект, но не инвестирайте заради все още ретроградното движение на Меркурий.

Скорпион
Задълбочете се и не позволявайте на никой да ви отклони от задачите ви. Имате възможност да започнете предпазливо нови задачи около обед. Прибързаността е забранена. Изпълнени сте с противоречия. Една част от тях са свързани с работата ви, а друга с факта, че сте склонни пасивно да гледате какво става около вас.

Стрелец
Ще осъзнаете, че в този ден на работното ви място цари хаос и ви изнервя. Проверете всички разпореждания, които са ви дали, и се заемете със задълженията си. Предстои ви да стабилизирате извоюваните позиции. Търговците ще жънат успех. Всичките си идеи можете да осъществите с помощта на доверени хора.

Козирог
Не се заблуждавайте, че са ви направили изгодно делово предложение. От сутринта се сблъсквате с трудности, породени от емоционалните ви реакции. Примирете се, че около вас има и некоректни хора. Допуснатите грешки са свързани с ваши професионални претенции и изисквания, които явно не са преценени правилно.

Водолей
Промените зависят от вас. Напрегнати сте, но този факт не пречи да ги превърнете в положителни. От вас се изисква да сте предвидливи, за да не хлътнете в рисковани сделки. Ядосвате се заради трудности в общуването с деловите си партньори, които са ви дали неизпълними обещания.

Риби
Очаква ви обичайната рутинна работа, но комбинирана с много емоции. Постарайте се да не са негативни, за да избегнете депресията и служебните проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Подписаните договори може и да не са печеливши, ако не сте ги прегледали внимателно, а най вече защото Меркурий е все още в ретроградното си движение.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар