Елен Колева разтърси с изповедта си за медиите!

Актрисата Елен Колева дълго време беше сред най-обсъжданите светски личности в медийното пространство. И то предимно с връзките, а не с кариерата си. Явно не само й е писнало от лъжи и клюки, а направо е отвратена. Това личи от писмото, което самата тя написа до медиите: [caption id="attachment_574704" align="aligncenter" width="300"]Елен Колева Елен Колева изригна с писмо до медиите[/caption]

“Първата ми среща с журналист беше когато бях на 23 години! Вълнувах се и изпитвах голямо уважение, към човека, който щеше да предаде думите ми и да позволи на посланията ми да достигнат повече хора! Бях открита и добронамерена.

След тази първа среща, последваха още много... И аз продължих да бъда все така открита и добронамерена. В един разговор с майка ми по онова време, тя ме попита : “Не се ли страхуваш, че тези хора ще се възползват от твоята откровеност ?” А аз казах: “ Не, те са добри хора” Днес съм на 34! И не просто се чувствам предадена и използвана от “добрите хора”, които наричат себе си журналисти, аз съм тотално объркана, защото не разбирам какво означава понятието “ журналист”. Великият Махатма Ганди казва, че единствената цел на журналистиката е да служи на народа! Но аз питам как? Като лъже, клевети, изопачава, генерира омраза?! Взима пари, за да пише поръчкови статии, целящи унищожението на дадена личност? Защото медиите имат силата да направят невинният виновен и виновният - невинен! Власт, която контролира съзнанието на масите! За тези 11 години, с някои много малко изключения, аз не прочетох истината за себе си!

Постиженията ми, успехите ми и стъпките, които извървях в професията си на актриса бяха подминати, омаловажени или направо отречени! На фона на непрекъснатото заливане с мръсотия и осъждане!

Наричаха ме крадла, хищник, лъжкиня, бездарница, лесбийка, луда и т.н Приписваха ми действия, които не съм извършвала и бяха поставени думи в устата ми, които не съм изричала! Името ми заживя паралелен живот, живот, който ми бе непонятен! И ако това бяха истински камъни, отдавна да съм издъхнала под тежестта им! И ако само за миг, бях повярвала, че това съм аз, ако само за миг се бях осъмнила истински в себе си, с мен щеше да е свършено не само като актриса, а като Човек! Но духът ми се оказа силен и аз се запазих!...Вие сте убийци на души! Унищожавате животи и разбивате психики! И ако цената си заслужаваше, може би, може би да стиснеш зъби, но в тази неравна битка печелите само и единствено вие!

Ако получавах дори и минимален процент от печалбите, които сте придобили благодарение на Елен Колева, сега щях да съм милионерка:)) но уви, не съм!

Пораженията, които нанасяте върху близките ни хора, са непростими! Е, от всичко, което изписахте, единствено не ме разболяхте и не ме погребахте, както си позволихте да направите с други известни личности! В думите се съдържа огромна и мощна сила, която не изчезва в пространството, те са като пожелание за сбъдване! Но дойде моментът, в който аз ви връщам думите обратно, вземете си пожеланията и дано ги понесете! В такъв момент само Господ може да помогнете, повярвайте ми! Защото освен тарикатски и шуробаджанашки закони, има и Вселенски , божествени! И всяко нещо се завръща при източника си, рано или късно! Няма да забравя първият си сблъсък с несправедливостта в журнслистиката! Беше през 2009, когато излезе корица на списание Хай Лайф с моят лик и заглавие “ Елен Колева е скандалджийка и побойничката” визираха участието ми в сериала “Забранена любов”. Когато се обадих на главната редакторка на списанието и я попитах откъде има тази информация, тя ми отговори, че няма такава, но това продавало и няма лоша реклама! Или последният случай от май 2018 в Блиц, когато излезе толкова гнусно интервю, което беше изфабрикувано!!! Някой хора ме питат защо не ги съдя, ще ви кажа защо, не ми се цапа с тази кал, защото веднъж вече опитах през 2012 “ Жълт труд”, които твърдяха, че съм дала интервю в нетрезво състояние! Това означава, да се изхабя тотално и всяка седмица почти да завеждам дела за уронване на авторитета! Аз не държа да бъда ласкана или да ме величаете! А единствено да не лъжете и по-често да пишете Истината! И въпреки, че дълги години се чувствах жертва и признавам - срамувах се да произнасям името Елен Колева, днес това е в миналото, защото се преборих за себе си! И градя живота си отначало! На един човек можете да отнемете много, но не можете да отнемете таланта му, нито качествата, които е придобил в най-трудните си моменти! Така, че може да изцапате името ми, аз ще го сменя и ще продължа! Но душата ми не може да достигнете!", категорична е Елен Колева.