Емануела срещу Преслава (Кого защитиха феновете?)

Гласувайте за статията

Емануела отнесе доста критики от феновете

Емануела нападна Преслава. Снощи Преси защитаваше своя гримьор Цецо Андреев. Тя оправда неговите постъпки в Къщата на риалити формата „Биг Брадър“ с неговата емоционалност. Пламенната защита на поп фолк изпълнителката помогна на Андреев да остане в Къщата в Нови хан.

Емануела индиректно нападна своята колежка Преслава за казаното от нея снощи. В социалната мрежа Инстаграм Емануела написа колко е възмутена от изказванията на „някои от коментаторите“ в „Биг Брадър“, визирайки думите на колежката си. Поп фолк изпълнителката е категорична, че тя и Цецо Андреев няма да останат приятели, след като той излезе от Къщата на риалити формата, както и че никога не е споделяла лични неща с него.

„Смях се и на това, как се оправдава простотията с емоционалност“, пише още Емануела. Най-обективни и точно на място според нея са били коментарите на Патрашкова и Кулагин.

Вместо да срещне одобрение за написаното обаче, Емануела се сблъска с негативното мнение на феновете. „Искам да кажа, че и ти падна на нивото на Цеци и обиждаше по много грозен начин в Къщата“, „Емануелке, Емануелке, жалко е да плюеш по колежките си индиректно (Преслава). Ако искаш нещо да кажеш и докажеш, можеш с интелект, както си написала в поста си, но ти го нямаш“, пишат последователи на поп фолк изпълнителката, допълвайки, че певицата явно е пропуснала часовете на БЕЛ.

Феновете наричат певицата „жалка“. Те се възмущават, че „плюе“ по колежката си Преслава. Друг последовател на певицата дори се оплаква, че Емануела трие негативните коментари в профилите си в социалните мрежи.

Емануела разгневи феновете с думите си за Преслава сн. Инстаграм

Емануела разгневи феновете с думите си за Преслава сн. Инстаграм

Думите на Преслава снощи и последвалият коментар на Емануела след това, разразиха истинска война между феновете на двете певици в социалните мрежи. Фактът, че Преси се появи в шоуто и защити Цецо Андреев, а не Емануела, изкара извън зеленооката певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар