Дивна и Кристин Илиева с паник атаки след катастрофата (Как се правят с тях?)

Дивна и Кристин Илиева с паник атаки след катастрофата (Как се правят с тях?)
4 (80%) 1 vote

Дивна получава подкрепа от Кристин Илиева

Дивна и Кристин Илиева с паник атаки след тежката катастрофа на 12-ти март тази година. Двете приятелки преживяха тежък инцидент на пътя Русе-София, а моделката пострада сериозно. Въпреки инцидента Кристин и Дивна останаха приятелки и дори се подкрепят една друга.

След катастрофата и двете изживяват много трудни моменти, но се борят отново да живеят нормално и взаимно се подкрепят. В самото начало обаче Дивна се притеснява, че Кристин няма да иска тяхното приятелство да продължи. „Когато видях Кристин за първи път, бях много притеснена. Бях се подготвила за най-лошото.

Че Криси няма да ми позволи да бъда до нея в този момент. Но когато се видяхме, бяхме почти цели два дни заедно. Всъщност тогава тя бе тази, която ми даде адски много кураж“, споделя Дивна в първото си интервю след катастрофата за вестник „Шоу“.

„Да, тя, изключително силен човек е. И е най-ключовият ми вдъхновител в цялата тази ситуация. Може би при друг човек на нейното място реакцията щеше да е различна. Докато бяхме заедно тя ми казваше: „Диване, няма да те оставя!“, а аз не знаех какво да кажа. Само усещах един обмен на истинска приятелска любов. Казах й, че ако има нужда да излее нещо от себе си, което е натрупало, нека го направи върху мен.

Впоследствие я прехвърлиха в Турция. Бях готова да отида и там, говорих и със семейството й, но те ме посъветваха да дам на Криси малко време“, разказва Дивна за подкрепата, която е дала на Кристин и която е получила от нея.

Дивна и Кристин Илиева с паник атаки след тежката катастрофа сн. ХотАрена

Дивна и Кристин Илиева с паник атаки след тежката катастрофа сн. ХотАрена

След катастрофата обаче двете приятелки започват да получават паник атаки. „Психиката ни беше болна. Видях в очите на Кристин същият този обсебващ страх от това какво ще се случи, дали ще можем да го преодолеем. Но за разлика от мен, тя успя да го пребори по-бързо или поне по-истински, защото аз, колкото и да си казвах, че реакциите ми са плод на страха, всъщност го виждах по същия начин, по който го представяха медиите – а техните разкази бяха брутално преекспонирани“, споделя Дивна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар