Дивна с първи думи след катастрофата с Кристин Илиева (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Дивна се изолира от живота след катастрофата

Дивна се изповяда за първи път след тежката катастрофа, която преживяха с нейната приятелка Кристин Илиева. На 12-ти март тази година двете катастрофираха тежко на пътя Русе-София. Моделът Кристин Илиева пострада тежко и след серия от операции продължава своето дълго възстановяване.

Освен физическите рани обаче Дивна и Кристин трябваше да излекуват и психиката си от преживяния ужас. Илиева вече даде многобройни интервюта за различни медии, но до този момент Дивна все още не беше говорила за случилото се. Певицата дава първото си интервю след тежката катастрофа за вестник „Шоу“.

След инцидента Дивна се беше изолирала от света. „Наистина се бях изолирала тотално от живота. Не виждах смисъл в нищо, единствено мисълта как е Кристин и че се оправя малко по-малко ме крепеше. Осъзнах, че наистина не всичко е под наш контрол, въпреки че шофирането в едно нормално човешко определение, е един вид упражняване на контрол от човек върху машина. Заради това е много лесно да кажем, че този или онзи шофьор е причинил дадена катастрофа. Самата аз разсъждавах по същия начин месеци наред след моята катастрофа“, напълно искрена е певицата.

Човекът, който помага на Дивна да се съвземе и да погледне на нещата от друг ъгъл, е Миглена Ангелова. „Тя беше първият човек, който ми показа тази гледна точка и ми помогна да спра да се самообвинявам“, споделя певицата. Тя усеща подкрепата още след като двете с Миглена се чуват по телефона. „Подкрепа, която ми показа, че не всеки може да те съди и замерва с остри камъни и думи, защото ти също си човек“, казва Дивна.

Дивна с първи думи след тежката катастрофа с Кристин Илиева сн. ХотАрена

Дивна с първи думи след тежката катастрофа с Кристин Илиева сн. ХотАрена

Певицата признава, че благодарение на Миглена Ангелова, на изминалото време, на всичко прочетено и на малките разговори с други хора, тя осъзнава, че „ние не можем да контролираме изцяло това, което се случва“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар