Златка Райкова и Благой в трепетно очакване (Бременна ли е плеймейтката?)

Гласувайте за статията

Златка Райкова и Благой стават родители

Златка Райкова и Благой Георгиев в трепетно очакване. Плеймейтката и нейният любим мъж може да станат родители съвсем скоро, дори преди официално да са семейство. Златка и Благой все още не са се сгодили, все пак бившият футболист планира това да стане, когато излезнат като победители на финала на „Биг Брадър“.

Златка обаче има съмнения, че е бременна. Тя получи от Големия брат това, което е поискала, за да потвърди новината, че с Благой очакват първото си общо дете. Райкова бе помолила за тестове за бременност, тъй като менструацията на плеймейтката закъснява с четири дни. Тя видимо се беше притеснила докато чакаше обещаното й от Големия брат.

На всеослушание Биг Брадър обяви, че чаканата доставка вече е в изповедалнята, в живото включване от Къщата. Взимайки двата теста за бременност, Златка дори се разплака от вълнение. И докато всички я подканяха, Райкова се запъти към тоалетната, за да направи дълго чаканите тестове, за да разбере дали ще дари Благой с дете след девет месеца. Никита, Албена и Джулиана се притекоха да помогнат със съвети на видимо развълнуваната плеймейтка.

Вълнението обаче попречи на Златка и тя „съсипа“ един от дадените й тестове. Плеймейтката реши, че всичко е от притеснение, но съквартирантките й успяха да я разубедят и да я накарат да направи и втория.

Докато чакаха Райкова да направи втория тест за бременност, съквартирантите започнаха да се шегуват с бъдещите родители за това, как ще възпитават детето си. Цецо Андреев дори направи демонстрация на живо пред всички в хола. Това развесели не само съквартирантите, но и Благой и Златка, които бяха доста напрегнати от неизвестността и дългото чакане.

Златка Райкова бременна? сн. Фейсбук

Златка Райкова бременна? сн. Фейсбук

Бременна ли е Райкова от своя любим или проблемите с цикъла й са от стреса в Къщата, предстои да разберем в някой от следващите епизоди на риалити формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар