Феновете спасиха Златка Райкова и Благой? (Вижте истинското им мнение)

Феновете спасиха Златка Райкова и Благой? (Вижте истинското им мнение)
3 (60%) 2 votes

Златка Райкова и Благой продължават в „Биг Брадър“

Златка Райкова и Благой Георгиев продължават в риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“. Според екипа на шоуто феновете са ги спасили и новото семейство е получило най-високия вот. Така ли е всъщност? Ако погледнем официалната страница на риалити формата, почти няма фен, който да иска двойката да остане в Къщата в Нови хан.

Къде са тогава тези фенове, които са оставили Златка и Благой в „Биг Брадър“? В социалната мрежа Фейсбук тези т.нар „фенове“ са по-скоро против оставането на „новото семейство“. И с всеки изминал ден в Къщата на риалити формата, Златка и Благой трупат все повече негативи, отколкото позитиви.

Много от зрителите споделят, че са се отказали да гледат шоуто точно заради плеймейтката и бившия футболист. Според тях Златка все повече се излага. Валят негативни коментари не само за надменното поведение на Райкова към съквартираните, за тиковете й, но и за сексуалните й завоевания.

Феновете на предаването вече се шегуват, че очакват да видят плеймейтката и в „Черешката на тортата“ заедно с новата й половинка. „За колко време ще е това семейство? Скоро почва „Черешката на тортата“, очаквам да я видя там с новата й „истинска любов“, пише „фенка“ на Златка и Благой.

„В Брадъра станаха за резил тия двамата“, „Златка е свикнала да казва „да“ в ефир“, „Ако не излязат тия, спирам да гледам, изключително неприятни! Златка и Благой, вън!“, „Леле… Тия двамата са голям фарс…“, категорични са феновете в социалната мрежа.

Наистина ли зрителите са оставили плеймейтката и бившия футболист? Или това е поредният сценарии, с който от екипа на предаването се надяват да спечелят аудиторията?

Златка Райкова и Благой Георгиев спасени от феновете? сн. Фейсбук

Златка Райкова и Благой Георгиев спасени от феновете? сн. Фейсбук

В социалната мрежа се обсъжда с голям интерес и финансовото състояние на младото семейство. Феновете се чудят защо Златка и Благо се излагат в риалити формата, ако имат възможност да си купят „Майбах“ или „S-класа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар