Хороскоп за 3 декември, понеделник

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
Искате да отложите служебни задачи, за да пътувате. По-добре е да се откажете, защото ще пропуснете важни срещи, които ви носят бъдещи материални успехи. Меркурий обаче е все още ретрограден, затова внимавайте във вложенията си.

Телец
Емоцията властва над вас и не ви позволява да се справите с деловите задължения. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Ненадейно отнякъде ще ви окажат помощ – не я отказвайте!

Близнаци
Ще вземете активно участие в дейност, свързана с членството ви в международна организация. Помислете дали не прекалявате с щедростта си. Начинанията ще са успешни, ако не се изхвърляте с големи обещания.

Рак
Заниманията с любимото хоби ще ви донесат удоволствие. Не спорете инатливо с колегите си, дори когато ви направят забележка. Не участвайте в сплетни и интриги и ограничете любопитството си.

Лъв
Срещите с деловите ви партньори са приятни и полезни, а този ден ще ви зарадва с отлични резултати и постигнати споразумения. Отложете инцидентните срещи, защото нямате полза от тях.

Дева
Не се занимавайте с натоварващи ви задачи, от които няма полза. Очакват ви успех и признание въпреки трудностите на работното място. Осъществете делово пътуване.

Везни
Отхвърлете ежедневните си задължения. Вашата проницателност продължава да учудва хората от обкръжението ви. Очаквайте успешни разговори. Не рискувайте излишно.

Скорпион
Денят е добър за творческа дейност, ако сте хора на изкуството. Ще имате обаче проблеми при запознанствата. Открива се възможност да подобрите материалното си състояние.

Стрелец
Трудности неочаквано ще наложат да промените плановете си за деня. Проявете мъдрост и въздържаност. В състояние сте да разрешите делови проблеми. Следобед сте във форма, въпреки препятствията по пътя си.

Козирог
Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас дори и при все още ретроградното движение на Меркурий. Промените са полезни. Очаквайте известие за печалба.

Водолей
Не допускайте бързо до плановете си делови партньори, с които се запознавате днес. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Не е желателно да пътувате.

Риби
Не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехи и разочарования. Трудно ви е да се концентрирате, затова се отдайте на рутинните си задължения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар