Весела Нейнски още изтръпва при мисълта за Освалдо Риос!

Латино мачото Освалдо Риос си остава голямата любов на брадърката Весела Нейнски. Пуерториканецът се прочу с участието си в култовата сапунка „Касандра”. Филмът влезе в Книгата за рекордите на Гинес като най-излъчвания испаноезичен филм. [caption id="attachment_573294" align="aligncenter" width="300"]Весела Нейнски Весела Нейнски е била само забавление за Освалдо Риос[/caption] От години латино любовникът не поддържа отношения с оперната певица Весела Нейнски, но тя продължава да го носи в сърцето си като своята най-голяма любов. В онези времена тя имаше гореща авантюра с него, когато той е на върха на славата си. Но с днешна дата тя не е нищо повече от една от многобройните му любовници.

Фенките на сапунката още помнят времето, когато дългокосият актьор пристигна в България. Истерията по латино актьора завладя села и паланки и пред НДК, където той пристигна, бе като огромен митинг.

По време на престоя на Освалдо Риос само две от нашенките успяват да му привлекат вниманието. Най-напориста да го интервюира се оказа журналистката Диана Любенова. Според пикантната клюка, която се носи от години Любенова нарушила правилото си да не смесва работата с удоволствието. Но тя и до днес упорито мълчи дали е имало нещо повече между нея и Освалдо. Синеоката Весела Нейнски обаче не мълчи за краткотрайната си любовна авантюра с пуерториканеца. Тя няма спирачки и по всеки удобен повод афишира авантюрата си с латино актьора. "He cъм имaлa чaĸ тoлĸoвa вpъзĸи, ĸoлĸoтo ми пpипиcвaт мeдиитe, нo Ocвaлдo ocтaнa зaвинaги в мeн. Той е №1, дaвaшe ми вcичĸo и във физичecĸи, и в дyxoвeн acпeĸт. Винаги ще уважавам този човек, защото той е открит и прям", хвалела се е неведнъж оперната певица. Весела се фука и с факта, че е единствената българка, която получила привилегията да му гостува в дома му в Пуерто Рико. Ако вярваме на казаното от нея Освалдо я наричал „моята кукла Барби”. След незабравимите нощи и дни в ранчото на звездата, певицата твърди, че е имала възможността да носи и неговата фамилия. Защо обаче не е стигнала до брак с него - историята тук мълчи. От 1998 година насам обаче Весела Нейнски и Освалдо Риос поддържат само виртуална кореспонденция. За рожденните дни оперната певица не спира да пуска постове, адресирани за латино актьорът. Но миналата година за рождения си ден от куртоазия той й отговорил на поздрава. За разлика от нейната страница в неговата обаче липсват снимки с българката. Което безспорно доказва, че за Освалдо Риос Весела е само една от многобройните му любовници.