Мъжът на Джулиана Гани бесен от ревност: Биг Брадър яко се изложи! (+ Отговорът му за целувката с Уош МС)

Гласувайте за статията

Мъжът на Джулиана Гани не понася интригите

Мъжът на Джулиана Гани бесен на „Биг Брадър“. От две седмици любимата жена на Илиян Найденов е къщата на риалити формата по Нова тв. Те искат да влезнат като двойка в шоуто, но им отказват.

„Джулиана напираше и аз да вляза с нея в къщата на „Биг Брадър“. Две седмици води преговори с продуцентите, но те й отказаха. Джулка също мислеше да се отметне от влизането, но й извиха ръцете и прекрачи прага сама“, каза Илиян преди няколко дни за „България днес“. Той разкри също, че трудно приема раздялата със своята половинка. „Много ми е трудно. Джулка е моят живот“, споделя още Найденов.

Илиян сподели също, че въобще не ревнува Гани, защото няма от кого. „И дума не може да става. Вътре няма и от кого. Знам какво Джулка изпитва към мен. Ревнувал съм я, когато сме навън. Хората се обръщат и я гледат, но ги разбирам“, каза любимият мъж на плеймейтката.

След последния му пост в социалната мрежа обаче се вижда, че Найденов все пак ревнува Джулка дори и докато тя е в къщата на риалити формата. А причина за тази ревност е целувката меджу Гани и Уош МС в мюзикъла „Ах, този Джизъс“. Въпреки че Джулка се разплака и се опита да откаже целувката, Големият брат остана непоколебим в решението си.

Мъжът на Джулиана Гани бесен на "Биг Брадър" сн. Фейсбук

Мъжът на Джулиана Гани бесен на „Биг Брадър“ сн. Фейсбук

Така се наложи Гани и Уош Мс да се целунат. Това не допадна на Илиян, който все пак се опита да се пошегува със случилото се. „Добре че, е Уош МС, че жената вече две седмици не беше целувана и се притесних да не й липсва нещо. П.С. Брадърът се изложи много като се опитва всячески да ни направи интрига, но шансът му е нулев! Аз си познавам половинката и още 20 такива сценария да направи, единствено ще я разплаква, друго няма да постигне“, пише Найденов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар