Сара Джесика Паркър: Беше кошмар да играя Кари Брадшоу!

Гласувайте за статията

Кари Брадшоу се оказа истински препъникамък за Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър призна, че най-големият й кошмар е да играе Кари Брадшоу. Актрисата от „Сексът и градът“ признава, че е била много щастлива, когато е получила предложение да участва в сериала, но в хода на снимките чувствата й силно са се променили.

„В началото бях много радостна. Харесваше ми идеята да играя в подобна поредица. Но с напредването на снимките започнах да се паникьосвам. До този момент никога не бях имала толкова строг график на снимки. И режисьорът беше изключително критичен към работата ми“, споделя още актрисата.

Самата Сара признава, че след няколко месеца на паника се стегнала и дала най-доброто от себе си. В резултат на това, всички били очаровани от работата й.

Накрая дори станала продуцент на сериала и дори на двата филма след него. И въпреки че Ким Катрал отказа да играе в третия, актрисата е категорична, че ще има още една част от поредицата.

„Ще снимаме. Това, че засега Ким е отказала, не означава, че няма да има трети филм за момичетата. Просто засега няма да има такъв“, казва още Сара. Тя е сигурна, че ще има възможност да снима трета част, въпреки възраженията на Ким.

Именно сериалът на НВО беше проектът, който превърна Сара в световна звезда, модна икона и идол на цяло едно поколение. Самата актриса дори успя да уреди снимките на още два филма след края на поредицата. Въпреки това актрисата признава, че ако може да върне времето назад и да мисли върху идеята да снима отново в лентата, може би би взела друго решение.

Сара Джесика Паркър била в ужас от ролята на Кари Брадшоу сн. Flickr

Сара Джесика Паркър била в ужас от ролята на Кари Брадшоу сн. Flickr

Тъй като не смята, че би искала феновете й да я помнят само като момичето, което обикаля партита и въздиша по-новите модни колекции на световните дизайнери. Особено когато това изглеждало толкова повърхностно на самата нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар