Стоян Роянов Я-Я с разкрепостени танцьорки на младини (Вижте клипа)

Гласувайте за статията

Стоян Роянов Я-Я с доста разкрепостено държание като млад

Стоян Роянов Я-Я не винаги е избягвал жените. Участникът от „Биг Брадър“ често отказва мисиите в риалити формата по Нова тв като се оправдава с религия, която не съществува. Вероизповеданието на музиканта, което той нарече „уагабунга“, му забранява да докосва чужди жени.

От началото на шоуто Стоян упорито убеждава съквартирантите си, че е невъзможно да има физически контакт с представителки на нежния пол, както и че трябва да спазва благоприличие. Оказва се, че това не винаги е било така, пише „България днес“.

Преди 12 години, през 2006-та година, Роянов прави дует с поп фолк изпълнителката Кали. Певицата в едно от живите предавания потвърди, че лично познава Я-Я. Двамата записват парчето „Катастрофа“, а клипът към него е повече от предизвикателен. Тогава Стоян е с къса коса, а около него доста предизвикателно танцуват разсъблечени момичета.

Тогава Я-Я обаче все още не е изповядвал новата си религия, която според него е само на шест години, а последователите й никак не са много. Могат да се преброят на пръстите на едната ръка. Стоян получава просветление за тази религия докато е бил в Родопите.

Преди 12 години обаче Ронов не се притеснява от полуголите момичета покрай него, нито от техните действия. „За пред хората Роянов се прави на примерен мъж, но действителността е друга. Вероятно доста се срамува от миналото си, щом не иска да се споменава“, коментират запалени фенове на шоуто.

Появиха се дори шеговити коментари, че „уагабунга“ е религията на мъжете под чехъл, намеквайки, че заради жената до себе си Стоян не смее да докосва представителки на нежния пол. Камерите на „Биг Брадър“ все пак го уловиха да прегръща Жени Калканджиева, преди да я изгонят от Къщата.

Заради отказите да изпълнява мисиите Роянов остави съквартирантите си без храна и цигари. Отказът да аргументира номинациите си пък оставиха всички без топла вода и ток.

Стоян Роянов Я-Я с доста разкрепостено държание като млад сн. Фейсбук

Стоян Роянов Я-Я с доста разкрепостено държание като млад сн. Фейсбук

Вижте „примерния“ Стоян какви ги върши като по-млад в клипа на Кали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар